Gvozden91 9 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,treba mi vaša pomoć.Treba da menjam lanac i lancanike na motoru,pa me zanima sta mi vi preporucujete,RK ili Reginu lanac?Motor je Yamaha Thunderace...Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan idi u biker house u tosinom bunaru,imaju PBR ita firmu koja uz svoje lancanike daje Enuma Chain ili ti japanska firma koja je izmislila O-Ring...ubedljivo su najbolji sa cenom za ceo kit.nadji telefon na netu pa ih zvrcni,mozda mora,u stvari 99% mora da se naruci..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden91 9 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan To su EK lanci,jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan tako je...ja ih imam na oba moja ducatija,imao sam i na sv-u 650,u plavoj boji...koji hod ima tvoj motor,525 ili 530,imam jos nesto novo u garazi..posto sam ih ja prvi prodavao u srbiji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 231 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Thunderace ima lanac 532, kako je ovaj lanac jako skup,postoje zamenske garniture lanac-lančanici na 530 dimenziju,koja je jeftinija,i slabija! Mirko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan u svakoj meri se prave lanci za razlicite snage agregata.nemora da znaci da ako je tanji hod da je lanac slabiji..motoGP recimo svi koriste 520 zbog tezine,sa tolikom snagom bi trebali da ih kidaju kao od sale onda...zamo je razlika u jacini materijala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 231 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Kao što se vidi iz ove tabele,532 lanac spada u najjače koji se koriste na motorciklima,konkretno,original yamahin,samo lanac,košta350€ a extra,trkački lanac je 700€, pa sad vi to uporedite sa setovima od 130-150€. Koliko para,toliko muzike! Mirko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden91 9 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam RK 532 komp.co-u,za 100 e,sad kako ce se pokazati videcemo...ne znam sto je tako jeftino,ali trebalo bi da je original,ipak je to ozbiljna firma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftino?!? Za te pare si mogao da uzmes DID i da te ne boli glava da li je original ili nije, ili kakve vec nedoumice imas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan pa znace samo kad ga proba..ajde javi nesto,ima drug isti motor pa da mu prenesem iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden91 9 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zvao sam i raspitivao se,jedino Caba i Bera su mogli po toj ceni da ga donesu,zvao sam neke radnje,oko 130e je bio svuda...DID oko 150...RK koliko sam cuo je dobar lanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan jel si namontirao lanac..probao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden91 9 Napisano April 9, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos,ne mogu nigde da nadjem zadnji lancanik za thunderace-a,ceo grad sam obisao...Narucio danas preko Bere,pa kad stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Dali ti je rekao Bera kad ide za robu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...