VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Na to sam i ja mislio ali pogresio sam oznaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan da nije mozda ytz 250?Ako je to oznaka za tricikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 4, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tricikl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Al sam ga zabiberio... SSStrujo ae proglasi me za konacnog POBEDNIKA!!!!! ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Al sam ga zabiberio... SSStrujo ae proglasi me za konacnog POBEDNIKA!!!!! ;D ;D :D Ako tako zelis!!! U pitanju je Yamaha Tricker 250 stunt bike: Ko zamislja sledeci motor??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Al sam ga zabiberio... SSStrujo ae proglasi me za konacnog POBEDNIKA!!!!! ;D ;D :D Ako tako zelis!!! U pitanju je Yamaha Tricker 250 stunt bike: Ko zamislja sledeci motor??? Hm.... nisam procitao magicne reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Proglasavam Scarface-a za apsolutnog pobednika u kategoriji najzajebatije pitanje u ovom kvizu!!! Niko nije uspeo u periodu od 2007 do 2008 da da odgovor na njegovo pitanje te je odgovor obelodanjen kako bi ostali ucesnici u kvizu mogli mirno da spavaju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Proglasavam Scarface-a za apsolutnog pobednika u kategoriji najzajebatije pitanje u ovom kvizu!!! Niko nije uspeo u periodu od 2007 do 2008 da da odgovor na njegovo pitanje te je odgovor obelodanjen kako bi ostali ucesnici u kvizu mogli mirno da spavaju! ;D E to sam hteo da cujem..... HVALA,HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D :D ;D ;D ;D 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ae da neko pokrene ponovo igru...sstrujo izaberi sledeceg!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 7, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ko prvi ovde zamisli motor i posalje mi PP taj nastavlja dalje!!! Zamislite motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde,zamislio sam, lako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Japan?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Japan?? DA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kawa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kawa? NE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HOnda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan HOnda Nije ni honda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha YES! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Enduro DA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tenere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Tenere? da, samo koja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 8, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan super ne! Sad gledam, SCI je zamislio Yamaha xt660 tenere mislio sam da ih ima raznih kubikaza ali nema, jedna je tenera Znaci scarface zamisli sledeci motor :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...