SuperPOP 1231 Napisano Mart 25, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je koleginica za slikanje svadbi i proslava vikendima u restoranu na ledinama. Detaljne informacije na tel 065/3329-394 Goran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Mart 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan I meni bi trebala jedna koleginica....pa ako ima neka visak posalji je kod mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 26, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bez off-a poštovani kolega. Da pojasnim zašto koleginica ... Radi se o manjem restoranu i u maniru sveopšteg smanjenja troškova i povećanja zarade devojka može raditi i prodaju slika i tako sebi obezbediti značajno veći profit taj dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...