stilgar 1275 Napisano Mart 22, 2013 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Fast line crno bela jakna XXXL, odlicno ocuvana, nosena 10 tak puta. visok sam 190cm tezak 105 kg (meni je taman). Nema protektore, ne propusta vetar, za kisu ne znam nisam pokiso u njoj cena 2500 din bez cenjkanja. Na slici sam sa unukom prodajem moju jaknu ne njegovu moze slanje o vasem trosku. 063 318129 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 22, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Salji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Mart 22, 2013 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Salji evo samo da kazem da je jakna expresno prodata i putuje u Nis u zdravlju da se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...