amstel 17 Napisano Mart 13, 2013 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, da li neko zna nekoga ko ima slupanog daltona, treba mi zadnji kraj, blatobran i niklovani nosac blatobrana kao na slici, nov polovan izgreban nije bitno ja cu to svakako farbati, ako neko ima ili zna nekoga ko ima neka ubaci neki telefon moze i pp............... moze kes moze zamena.....kako bilo. Ja imam raptora a u njega zadnji blatobran ima rep i nosac je drugaciji menjao bih jer mi se vise svidja ovo na Daltonu, moze zamena za moj nosac i blatobran ili nesto drugo sa mojih oglasa ima toga jos ali nisam postavio na oglase, da ne davim moze svaka kombinacija, pozz. Promenio Mart 13, 2013 član amstel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amstel 17 Napisano Mart 13, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan Ups.... samo da smanjim sliku mog motora da se bolje vidi.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...