Gospodar_samoce 68 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav raja, zovem se Gordan, iz Bijeljine, 25 godina i zaljubljenik u motore, za razliku od vas. Salim se naravno. Nadam se da ne zamijerate Planiram da kupim motor uskoro, pa sam trazeci pomoc, po preporuci prijatelja, dosao ovdje. Nadam se da cete mi pomoci i da ce iz ovog piskaranja pasti i neka poznanstva, druzenja, pive... Za sad tolk'o, pa se citamo Sve sto vas interesuje- pitajte. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 817 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došao Gordane A sada da pitamo šta nas interesuje : - Kakav motor planiraš da kupiš? - Slušaš li Azru (Štulić i ekipa)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Johnny! Kako je u Holandiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, hvala za nadimak i dobrodoslicu... Izvinite sto ovako kasno odgovaram. Da, slusam Azru (kao sto se po nadimku da zakljuciti)... Sto se tice motora- trazim najbolji na svijetu, a za male pare... Hehehehe, salim se. Razmisljao sam da uzmem (po preporuci) Kawasaki KLE 500 Enduro ili Hondu Shadow ili Yamahu Virago. E sad, fora je sto nemam puno kesa i nemam puno iskustva, pa zato trazim motor sa kubikazom do 500, maks 550 kubika. Mada, prijatelj mi kaze da kubikaza ima veze samo sa onim koji imaju problem u glavi. S obzirom da je moja zelja da putujem, namece se logika da trazim kruzere/chopere. Cast svakome, ali meni vise prija "brundavi " glas gorepomunute Honde nego reski zvuk neke R1. Unaprijed hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm Dva potpuno razlicita motora. Kako po koncepciji tako i po velicini, da ne kazem po visini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum.Sto se tice motora za pocetnika kawa gpz500s da utvrdis gradivo a posle ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 817 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Bijeljini neko prodaje Hondu VT500c pa ako ti prija brundanje Honde to ti je prilika. I mislim da je klasa (granica) za registraciju 500 a ne 550 kubika, provjeri to. I još nešto, čoperi i enduro motori su potpuno različite priče. Dobro odmjeri i skontaj šta bi htio. Johny be good... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za ovu napomenu da neko u Bn prodaje... Znam da su razlicite price, ali Kawasaki enduro je idealan za duga putovanja (malo me **be sto sam "visok" 173) . Sa druge strane, coperi jesu udobniji, ali ta udobnost kosta... Virago je onako, vise kao san Razlika izmedju dobrog KLEa i dobre Honde moze biti i do 500-600evrica, a za taj luksuz mogu preregistrovati motor i kupiti mu nesto opreme... Gledao sam ovdje na oglasniku i ima svasta. A i za ovu Hondu cu da se raspitam. Hvala pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 595 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav zemljace! virago je jedan od motora koji se vozi kao biciklo, i za tebe ce biti odlican! Prijatelj ima 535 o perfektnom stanju, tako da sam probao, vozio, uzivao! Pogledaj na pik-u (cijena je malo jaca ali je motor u savrsenom stanju, sa malom kilometrazom). Ako sta treba, pitaj, tu sam :-) !!!! Pozz veliki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za ovu napomenu da neko u Bn prodaje... Znam da su razlicite price, ali Kawasaki enduro je idealan za duga putovanja (malo me **be sto sam "visok" 173) . Sa druge strane, coperi jesu udobniji, ali ta udobnost kosta... Virago je onako, vise kao san Razlika izmedju dobrog KLEa i dobre Honde moze biti i do 500-600evrica, a za taj luksuz mogu preregistrovati motor i kupiti mu nesto opreme... Gledao sam ovdje na oglasniku i ima svasta. A i za ovu Hondu cu da se raspitam. Hvala pozz Dobrodosao, honda ili kavasaki, ne zaboravi da i sebi kupis nesto opreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, honda ili kavasaki, ne zaboravi da i sebi kupis nesto opreme... Hvala na savjetu. Novac za kacigu, pojas i rukavice odvojen je prije svega (čizme, pantalone, jaknu imam) jedino što ću možda dodatno tražiti su ono zaštitino odijelo protiv kiše i možda štitnici. Još jednom- vala na savjetu. Hvala za ovu preporuku na PIK-u, no tanak sam ja za nju. Ako je to ova iz Vogošće- sjajna je, ali košta oko 5000, sada za mene nedostižnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 595 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ova je iz starog grada i malo je skuplja od ove, ali po meni licno, previse para za :-) Samo ono sto znam je da je motor u fullu, malo presao, redovno servisiran, nove gume, itd. Ali opet kazem, po meni je previse para jer je oko 6000 sto je puno :-) Sretno u potrazi, naoruzaj se sa strpljenjem i polako biraj :-) znas i sam kakva je situacija kod nas, tako da ako vec imas kes u rukama, lako je postici cijenu :-) Ima par KLE-ova od 2500 pa na vise, cine se ocuvani. Oprema obaveza, cak i do trafike :-) Pozz i ako sta treba, javi :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, evo i mene nakon dva+ mjeseca... Prvo sam krajem februara imao malu nezgodu, pa onda arbajt da se skuplja keš za mašinu, tako da sam u martu zaboravio na računar. U aprilu sam i dalje radio,a li sam tajno pratio vaš rad. Od kraja aprila iščitavam sve postove. Rezultat tog iščitavanja se vidi od juče Naime, kupio sam KLE-a. '92. godište,prešao oko 56000km, gume nove (ali baš. Na njima predjeno oko 200-300km), ulje i filter mijenjani preda mnom, lanac može izdržati ovu sezonu. Akumulator i svjećice treba mijenjati, a diskovi su na granici da izdrže ovu sezonu. Uglavnom, sve ovo me izašlo 2400KM, iliti oko 1220evrića... Hvala vam svima na savjetima i pomoći koja je bila neophodna i, ispostavila se presudna... Čitamo se dalje, a sada je realno i da se vidimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Jul 30, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Другари, да не бих отварао нову тему у оквиру путописа, да овдје питам, има ли ко заинтересован да ми прави друштво на путу до Охрида Планирао сам почетак путешествија 9. августа, у петак, али то могу да "растегнем" до суботе, тј. да одложим један дан... Да не дужим око термина поласка, Боже здравља, у осам увече у суботу 10., треба да сам у једном клубу у Охриду; дакле, најкасније бих могао да кренем око 12 у суботу... Е сад, ако има заинтересованих, можемо да договарамо руту... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...