drumskalisica 8741 Napisano Decembar 25, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao za to u NS... otiso bi bar da ih vidim... Neka me neko ispravi ako nisam u pravu, novosadjani su prvi krenuli sa tom akcijom pre mnogo godina. Pa moglo bi da se podvede pod " Novi Sad " , ustvari MK Otpisani iz Sr. Kamenice ( jedan njihov clan je u to vreme imao bolesno dete koje je lezalo u bolnici, pa tatini drugari resili da ga obraduju, a uz njega i ostalu decu u bolnici - i tako je krenulo ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 25, 2016 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao za to u NS... otiso bi bar da ih vidim... Neka me neko ispravi ako nisam u pravu, novosadjani su prvi krenuli sa tom akcijom pre mnogo godina. Pa moglo bi da se podvede pod " Novi Sad " , ustvari MK Otpisani iz Sr. Kamenice ( jedan njihov clan je u to vreme imao bolesno dete koje je lezalo u bolnici, pa tatini drugari resili da ga obraduju, a uz njega i ostalu decu u bolnici - i tako je krenulo ) . Eto,Lija je dao potpunu informaciju,sada i ja znam celu priču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 30, 2016 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Decembar 30, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim...tu sam svaki dan ,citam sve 'al nezna sta da pisem ili kazem....ili da izbrisemo sve pa jovo nanovo da pisemo...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 30, 2016 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti valjda takav život,nešto ti se sigurno dešava, neka zajebancija,vic..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Decembar 31, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina ... ladno za motor al vozio bicikl dvadeset km...pozzz... a sutra na poso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 31, 2016 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Živi bili, navozali se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 1, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo popio sam kaznu prvog januara. Stajao sam na semaforu u taksi vozilu kada se otvorila strelica za vozila JGS-a koja se pali pre promene crvenog svetla. Svetlo jeste bilo crveno ali nisam napravio prekršaj jer je omogućeno da vozila JGS-a ranije krenu kako bi se dve trake svele na jednu a gradskom prevozu dat je prioritet. No, sa policijom nema razgovora: daj dokumenta, ode u kola, ispiše, hoćeš li da potpišeš, a i ne moraš, ajd zdravo. Kazna za prolaz na crveno svetlo na obeleženom pešačkom prelazu. Nigde se ne napominje da je na semaforu još jedno svetlo namenjeno JGS-u, ništa, samo da sam prošao na crveno. I kako ja sad da dokazujem da sam u pravu i da nisam napravio prekršaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 1, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan U kojoj ja vukojebini živim.... Ne propuštaš apsolutno ništa, pomalo ti i zavidim. Vujo, što nisi odmah tražio da u zapisniku pomenu strelicu za JGS, ovako ispada da si prošao na čisto crveno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 2, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo popio sam kaznu prvog januara. Stajao sam na semaforu u taksi vozilu kada se otvorila strelica za vozila JGS-a koja se pali pre promene crvenog svetla. Svetlo jeste bilo crveno ali nisam napravio prekršaj jer je omogućeno da vozila JGS-a ranije krenu kako bi se dve trake svele na jednu a gradskom prevozu dat je prioritet. No, sa policijom nema razgovora: daj dokumenta, ode u kola, ispiše, hoćeš li da potpišeš, a i ne moraš, ajd zdravo. Kazna za prolaz na crveno svetlo na obeleženom pešačkom prelazu. Nigde se ne napominje da je na semaforu još jedno svetlo namenjeno JGS-u, ništa, samo da sam prošao na crveno. I kako ja sad da dokazujem da sam u pravu i da nisam napravio prekršaj? Odes peske, pa slikas semafor i okolinu da se vidi da je to taj semafor i to mesto. Napravis slike kako semafor radi, a mozes i da snimis sve to kamerom i da imas video zapis. Prebacis na tablet ili lap top ( vec sta imas il mozes da pozajmis ), pa poneses na sud kad te budu zvali ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 2, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno jer ako se žališ sve dokaze moraš sam da nabaviš.Ja sam imao problem sa ne sinhronim semaforom u oba smera (na raskrsnici ka Jugi kod kineske ambasada, za one koji znaju), sudiji sam to predočio a on mi je odgovorio da sam morao da proložin dokaz.Meni nije bilo jasno kako ja da dobijem dokaz i od koga da taj semafor radi u pomenutom režimu. Naveo sam za svedoke još ljude iz tri vozila koja su zajedno samnom bila zaustavljena ali nisam znao podatke.Mislio sam da če sudija da traži od patrole da im daju imena ljudi kojima su u 10-15 min napisali kazne kao i meni. Mnogo sam gledao ove američke krimi filmove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi užuteo ovaj MZ Svet,neće dugo? Kaže se: 'Žuti - žutuju, a rumeni - putuju' Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Januar 2, 2017 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe mu da bilo sta slika i snima nece sudije da pogledaju ni u pravcu telefona,jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 2, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @- Vuja Mozes i da se raspitas ko odrzava semafore ( Beograd put il neka slicna firma ), pa da od njih zatrazis podatke o rezimu rada semafora - oni bi to trebalo da imaju, a znacilo bi ti na sudu - sluzbeni papir sa pecatom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 2, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao prilike da utičem na Zapisnik jer su pisali šta su hteli dok su bili u kolima a meni je nuđeno da potpišem ili ne bez bilo kakve izmene ili dopune ponuđenog teksta. U Zapisniku piše da imam B kategoriju a imam A, B, C, piše da sam fizičko lice a to taksi nije a nije izvršeno ni alkotestiranje iako je to po novim pravilima obavezno. Poslušaću savet, snimiću semafor i otići ću do Beograd puta. Jedna zajebancija u životu više ali šta da radim, moram da prikupim dokaze. Tako je to 1. januara, hajka po ulicama, nema razgovora a nema ni potrebe da se potpisuje ili izjavljuje, sve je unapred rešeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 2, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Uvecaj ovu sliku, pa ces videti kome treba da se obratis: http://beogradput.rs/onama/organizacija Sudiji pokazes vozacku i resenje da si taksista, pa ce i sam videti. ( naravno skrenes mu paznju na to ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Januar 3, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan I kako mi iz provincije odnosno sela kad udjemo u BG,parikaramo u Borci ili Besni Fok pa na autobus...ja onda na svakom semaforu pijem kaznu ...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 3, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, sretan MZ-jaški rodjendan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 3, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Januar 3, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Vujo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Januar 8, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zime kod vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Januar 8, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam danas automatik sa tablicom na kojoj je petokraka,75 godiste .Nema sobracajnu nemam pojma ciji je a cuo sam da ce morati da se ponovo registruje pa da izbegnem probleme i gubljenje vremena...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 8, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš papire,nemaš pojma čiji je i pominješ registraciju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Januar 9, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ma mogao bi da ga najdem,dobio sam ga pre dvadesetak godina u nekoj trampi ali mislim da je deda umro ,pa bi me papirologija izasla vise nego vrednost motora...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 9, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je nenormalno kakvo je vreme. Jebem ti zimu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...