KATAKLINGER 47 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Rdjavom ...cu i dlake smetaju.Ma nek padaju i pecene kokoske .Sa vremenom se nikad ne zna.Prosle godine kada smo rostiljali u Svilajncu bilo je najavljeno nevreme a putom je malo samo prljnulo, a po brdima je gruvalo al nama ne pade ni kap uz moravu.Bitno da ne pokisne zar da ostanu prasici zivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,vidimo se,ladim pivo Gledacu da zastitim sve satore koji mi budu na raspolaganju,moj veci ne prokisnjava sigurno u njemu moze troje normalno spavati,mada nas je bilo i 6 Kanal okolo i podloga i nema problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li se i vama desava ista stvar ali kad god hocu da udjem u "Trece okupljanje MZ Sveta.Kisac 22.23 Maj 2010" antivirus me upozorava na prisustvo "crva" To se javlja samo onima koji ne dolaze.Mozda svratim u nedelju do Pozarevca pa odo za Kostolac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Maj 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma dolazim u petak ;D ;D ponecu i ja sator samo ako nadjem drugara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Duki kada krenes za Kisac, svrati na Svilajnac po prisivke!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 19, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Duki kada krenes za Kisac, svrati na Svilajnac po prisivke!! A sto mu ti ne odneses u Jagodinu?? Danas produzena registracija, 7.760 din!!! :-\ :-[ :'( #$)(*&^%$#@@#$$%^& !!!! :-\ :-\ :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na cestitkama! Cekam da me zovu da pokupim nagradu pa da krenem u soping snova,jedino mi malo zao sto u delti nema prodavnica moto oprema ali snaci cu se i bez nje ! Ovako je to nekako bilo...probijam sa leve strane jer su me na startu izgurale,ali ja sam resena Prolazim kroz cilj a iza mene vec posrcu...devojke su dale sve od sebe Slavlje smo nastavili na moto skupu u Obrenovcu do kasno u noc A sve je to bilo u ovim maminim stiklama broj 38...malo je peta ispala ...valjda sto ja nosim bar 3 broja vece Inace ova sto se buni je imala srece jer sam ja bila jakooo srecna i raspolozena...! Ne znam kakve veze ima sto treniram rukomet,ona je mogla i fudbal da trenira,niko joj ne brani. A to sto je lupila da sam profesionalni sportista u viseboju je za anale!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 19, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je presudan izbor modela stikli! :DNi visoke ni niske. (Da li je bilo neko pravilo u visini stiklica?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Makice, a gde je na slici ona "cavka" sto je kokodakala da si profi? da li se ona uopste i takmicila ??? ??? ... A sto mu ti ne odneses u Jagodinu?? ... Pa u subotu ce covek biti u Kisacu!! A ti u sve moras da se mesas...?! Kao da si mirodjija u pasulju :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pravila su bila jasna - Visina stikli ne sme biti manja od 8cm,a sirina ne vise od 2cm! Verovali ili ne,bio je dekica koji je isao od jedne do druge i sve sa sublerom proveravao! Precizno merenje nema sta! A ova sto se buni nemam pojma gde je i kad trcala,mislim da ni u finale nije usla! Blago onom ko rano poludi,ceo mu zivot u veselju prodje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Maj 20, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa u subotu ce covek biti u Kisacu!! posalji po njemu i za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 21, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko puta si dolazio u Svilajnac ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Maj 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 2-3 ali sve na brzinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko puta si dolazio u Svilajnac ??? 2-3 ali sve na brzinu... Pa na brzinu si mogao da me cimnes i ja bih ti doneo... Ako Duki svrati do mene poslacu mu i za tebe!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan kod mene vec cetvrti put pada kisa, i to pljusak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada je u Beogradu SUNCEEEE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 53 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan U Beceju pola sata kisa pola sata sunce :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Da sam hteo da nikada ne pokisnem vozio bih samo auto.Pa nismo bre od secera da samo gledamo u nebo.Bitno da smo mi resili da se druzimo a ostalo kako nam bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Da sam hteo da nikada ne pokisnem vozio bih samo auto.Pa nismo bre od secera da samo gledamo u nebo.Bitno da smo mi resili da se druzimo a ostalo kako nam bude [/quote Tako je!!!! da se topim kao secer na kisi, ja bi se svaki dan vozao i to bez garderobe da skinem jedno 30 kg viska ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Maj 25, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan od cega pasu semeninzi za predni amortizer??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni rekli da pogledam u poljo opremi (agrotehnika i sl.).Navodno za traktore i te sprave.Nažalost,nestalo im kad sam ja bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine sam menjao semeringe viljuške. Nekada mi ne izdrže ni sezonu pa moram da se u sred lepog vremena zezam sa tim. U poslednje je Bokilic stavio najgušće ulje što definitivno ne preporučujem ali sam ja morao zbog prikolice i evo još traje. Nisu po kvalitetu nikakvi, Mađarski su ali još uvek traju samo dokle će niko nezna. Ne računajući one stare Nemačke, ovo su mi semerinzi koji najduže traju, dve godine. Motor stoji napolju, kisne, pada sneg po njemu, šta ću... Sem ovog našeg kataloga mislim da Gabor ima još neke sa delovima za Japance, od toga bi valjda nešto moglo da se probere... Samo i cena ne bi bila ova, skupi su delovi za Hondu, nije za poređenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan od cega pasu semeninzi za predni amortizer??? Najbolje je staviti semeringe bas za MZ-a...zbog onog konusa koji je duzi od klasicnih semeringa po broju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 25, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte se zezati sa kojekakvim semerinzima. Ja sam stavio kvalitetne jos pre cetiri godine i jos nigde ne pustaju. Jeste da sam placao komad oko 5 evra, al ako uzmes ove jeftinije, pa ih menjas svake godine + rad + novo ulje = izadje mnogo skuplje od ovih skupih . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lale trebaju meni za prednju viljusku dva komada u kvalitetu, da resim vile bar za neko vreme.Gde si nabavio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...