Jump to content

Moto Zajednica

Mislim da je iz Nisa

Recommended Posts

• Drug član, 1710 postova

Mislim da sam ranije video u oglasniku da neko prodaje neke kornjace, ili tako nesto mu je glasio oglas, svih velicina. Sada ne mogu da ga nadjem u oglasima, pa neka se javi ili neka mi neko da kontakt ako takav prodavac postoji...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 617 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

Mislim da sam ranije video u oglasniku da neko prodaje neke kornjace, ili tako nesto mu je glasio oglas, svih velicina. Sada ne mogu da ga nadjem u oglasima, pa neka se javi ili neka mi neko da kontakt ako takav prodavac postoji...

:lol: :lol: :lol: Ја прочитао корњаче, видео Ниш, сетио се корњача које у изобиљу срећем кад одем на југ, отворио оглас.... :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen: кад оно видим да лик не продаје шумске корњаче, него гладијаторе и 'корњаче'

• Podržavam 1

Da bas je u oglasniku sa motorima prodavao sumse kornjace, a i sta cu kada mu je tako glasio oglas. Inace mislim da su kornjace zasticena vrsta i da ne mogu tek tako da se prodaju, ne znam.

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09

mislim da znam o kome se radi, nije prevara , ali ako nesto znaci takodje mogu da proverim

Ako ti ne predstavlja neki cim proveri kakvi su ti gladijatori, svestan sam ja da za taj novac ne mogu da budu vrhunskog kvaliteta ali bi pokusao da napravim neku postavu za jaknu. Takodje vidi recimo XL za koju je visinu/tezinu.

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Kupio ja gladijator od gorepomenutog prodavca iz Niša. Nije prevara, čovek prodaje jos ponešto od opreme. E sad ja sam uzeo neki od xxxl ili je čak xxxxl (4XL) za mojih 98kg i 110 obim grudi i opet je mali. Tj nije on mali koliko nikako da ga podesim da se u njemu osećam komotno. Kornjača je odvojima od tela gladijatora i može da se nosi posebno uz dodatak dve trakice za zatezanje. Ono što se meni nije svidelo je malo nabudžen izgled štitnika na laktovima i ramenima i osećaj da se nekako stalno podize naviše :neznam:

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09

Jebi ga tek sad vidoh , trebao si na pm da mi se javis, svakako mi je drago da je ipak sve OK

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja