djordjenovcic 5 Napisano Januar 14, 2013 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Evo slike,ja sam ga montirao na z500,a skinut je sa Honde CB 550 u austriji!Dobro štiti od kiše,samo malo dobijem po čizmama. Mirko Motor izgleda fenomenalno. Hvala za sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Januar 14, 2013 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan @djordjenovic Pa pošto si iz Kraljeva, otidi do Rauša na Jarčujak i pitaj sve što želiš. Slobodno kaži da te je poslao sadašnji vlasnik njegovog R100RT. To ti je odilčan motorčić da uđeš u ovaj svet na sasvim lepa vrata. Lak za vožnju, pouzdan, jeftin za održavanje i sigurno te neće povući da praviš gluposti dok ne naučiš lepo da voziš. A sa njim ćeš naučiti sve što treba da znaš. Jedina mana svih BMW-a je što ti uđu pod kožu. Znači, gotov si Kad kupuješ, gledaj da je kompletan. Sve se kod njega popravlja i menja samo kad imaš sve što treba. I nemoj ići sam u kupovinu. Povedi nekoga ko se bar iole razume u motore a najbolje nekoga ko je već vozio više BMW-a u životu. I ne beži od R65 jer je to isti motor samo sa većom kubikažom i malo više snage. A kad jednom sedneš na BMW potrošnja pada u drugi plan, veruj mi. R45 mi je dopadljiv izmedju ostalog i zato sto mu je registracija oko 100 evra, a za R 65 je oko 150. A ja sam ubogi srpski student pa mi je "vreme" jako ogranicavajuci faktor. Zato se respitujem i o potrosnji, jer koja je svrha da ga kupim ako mi samo stoji u garazi. Hvala za savet poseticu Rausa. Tebra i ja sam se zaludeo sa benkicom, cale ga kupio kao pandurskog, i ja malo po malo...kao sve po jedan krug, necu dalje majke mi, posle toga polagao, pa dozvola i evo mene sad...teram ga vec godinu dana...stigao sam cak i da se skrkam sa njega! (msm ja budala) Naravno, uskoro ce biti kao nov! Aj uzimaj to pa da se vozamo pozzzzzzzzz Vazi za voznju, ali moram da te upozorim da me drugari zafrkavaju da vozim kao penzioner... Ma opusteno samo! Ja sam se bas i skrkao zbog toga sto sam jurio drugara ispred mene da ga stignem! jbg! Samo laganica! Meni je jednom malo falilo da "provozam" coveka na haubi, bas zbog toga sto sam hteo da inpresioniram drugare..... I od tada strogo vozom po ogranicenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan BMW R45 BMW R65 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan BMW R45 BMW R65 Steta sto nisu u Srbuji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Januar 19, 2013 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o poznatom engleskom proizvođaču Rickman a oklop je model polaris i pravio se univerzalni model za linijske četvorocilindraše,a postoje modifikovane verzije za BMW,Hondu CX,a verovatno iz još po neki popularan model iz osamdesetih godina. Koristi far od mini-morisa i žmigavce od nekog engleskog auta,nism provalio kog? Ako ih neko prepozna,molim da javi,rado bi uzeo rezervne,zlu ne trebalo! Mirko Mrko, ne bih da te razocaram, ali mislim da je rec o zmigavcima od jaguara mkx, koriste ih i jos neki modeli. Evo slike da se uveris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ovo me baš nije obadovalo,moraću pogledati po e bayu koliko košta to zadovoljstvo.Moji su za sada čitavi,al dobroje imati rezervu! Mirko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Januar 19, 2013 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ovo me baš nije obadovalo,moraću pogledati po e bayu koliko košta to zadovoljstvo.Moji su za sada čitavi,al dobroje imati rezervu! Mirko Nema na cemu. Neka okvirna cena je oko 90$ komad, ali mislim da za manje pare moze da se kupi samo staklo. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Januar 20, 2013 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa bocnim koferima za r45-r65, posto na slikama koje sam gledao imam utisak kao da kad se stave bocni koferi, pozadi niko ne moze da sedne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Januar 20, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Jes ti bre kupio taj R45 ili je oglas jos uvek otvoren? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 21, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ja imam takve kofere i suvozac sedi bez problema cak nema ni najmanje dodira sa koferom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Jes ti bre kupio taj R45 ili je oglas jos uvek otvoren? Jos uvek je oglas otvoren..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan pa kupuj vise sta se neckas, nahvalili motor ostalo je na tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan pa kupuj vise sta se neckas, nahvalili motor ostalo je na tebi Samo da prodje januarski ispitni rok...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Auu pa ti ako cekas ispite tesko da ces proci onaj bajkerski, pravi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Auu pa ti ako cekas ispite tesko da ces proci onaj bajkerski, pravi Nema ispita koji ne moze da se polozi, samo je bitno da nadjes dobru skriptu...,. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...