dzefri 30 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dali neko zna tacnu adresu aunera u becu na sajtu nisam mogao da nadjem. Bio sam danas u luisu i hain geriku ali nisam nasao jaknu, odgovarajuce retrovizore itd. Pa ako neko zna gde jos da pogledam posto sam tu jos danas i sutra. Ako neko zna da ima povoljnih prodavnica za enduro gume isto neka kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dali neko zna tacnu adresu aunera u becu na sajtu nisam mogao da nadjem. Bio sam danas u luisu i hain geriku ali nisam nasao jaknu, odgovarajuce retrovizore itd. Pa ako neko zna gde jos da pogledam posto sam tu jos danas i sutra. Ako neko zna da ima povoljnih prodavnica za enduro gume isto neka kaze auner Motorradbekleidung & Zubehörmore info Wiener Straße 11-13 2351 Wiener Neudorf, Austria 02236 48582 auner.at http://maps.google.com/maps?hl=en&q=auner+shop+wien&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=40096503&biw=1440&bih=775&um=1&ie=UTF-8&sa=X&ei=36ToUKekGYaLtAb8-oHYCg&sqi=2&ved=0CAgQ_AUoAA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Januar 6, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motor-sports.at/reifen/metzeler/metzeler-motocross/motocross-index.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima! ova wiener strase je poprilicno udaljena od beca pa sam mislio da to ne spada u bec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да Аунер нема продавницу у Бечу. Ти тражиш ово: http://www.auner.at/index1.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ево ти неке слике па погледај : Auner Auner 2 Auner oprema Oprema Oprema 2 Kacige Nolan Аунер је у Hirtenbergu неких 30-ак километара од Беча. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala srecko. a kakve su im cene inace jel su skuplji ili ima da se nadje povoljnije kao u luisu i hg? jos kad bi mi rekao od kad do kad radi posto cu najverovatnije ujutru zapaliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala srecko. a kakve su im cene inace jel su skuplji ili ima da se nadje povoljnije kao u luisu i hg? jos kad bi mi rekao od kad do kad radi posto cu najverovatnije ujutru zapaliti Понедељак - Петак 10:00-18:00 Субота 09:00-12:30 Ја сам био кад је била распродаја коју они од милоште зову "бувљак" и било је доста повољних ствари. Онај прслук са корњачом је тада био 50€. Следећи "Flohmarkt" је 1. и 2. фебруара. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...