Jump to content

Moto Zajednica

Kalendar moto skupova 2008

Recommended Posts

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Silver Lake - Srebrno Jezero - ne moze da ima skup vec zurku  2.3. avgusta

A u cemu je razlika ? ... i zbog cega ne moze da ima skup , a moze zurku ?

stvarno i mene zanima u cemu je razlika i ko to odredjuje i skojim pravom  ??? ??? ???

Po pravilu MAS-a,svaki nov klub koji ulazi u MAS,odnosno postaje punopravan clan,nema pravo da prve godine pravi moto skup ,vec pravi moto zurku,a tek naredne godine ako zeli moto skup

Tako da i moj moto klub ove godine pravi samo zurku

MK ROAD KINGS iz Svilajnca pravi prvu moto zurku 16.08.2008

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ok to smo skapirali,cisto me interesuje dali moze moto kliub  koji nije uclanjen u mas da pravi moto skup,,predpostavljam da nemoze ali ajd cisto iz znatizelje da pitam,posto par mojih drugara koji su inace situirani finanskijski i imaju par spponzora sada osnivaju moto klub,za znatizeljne iz okoline 035 su,pa su hteli i da naprave moto skup,,a nezele da se pripoje masu,,naravno ne zele za sad ali videcemo mozda ih i nagovorim bolje je i za njih i za nas i za mas,,,bolje svi pod jednom kapom nego da bude svako za sebe pa da se nezna ko pije ko placa,,pa eto molim odgovor na moje pitanje  ;),jes da sam malo offnuo od teme al necu vise  :D :D

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

vidim skupovi u Hrvatskoj, 'ajde dajte onda i skupove u BiH i R.Srpska. Moze??? Hvala.

• Drug član, 1779 postova

ok to smo skapirali,cisto me interesuje dali moze moto kliub  koji nije uclanjen u mas da pravi moto skup,,predpostavljam da nemoze ali ajd cisto iz znatizelje da pitam,posto par mojih drugara koji su inace situirani finanskijski i imaju par spponzora sada osnivaju moto klub,za znatizeljne iz okoline 035 su,pa su hteli i da naprave moto skup,,a nezele da se pripoje masu,,naravno ne zele za sad ali videcemo mozda ih i nagovorim bolje je i za njih i za nas i za mas,,,bolje svi pod jednom kapom nego da bude svako za sebe pa da se nezna ko pije ko placa,,pa eto molim odgovor na moje pitanje  ;),jes da sam malo offnuo od teme al necu vise  :D :D

Pa jedno je sigurno a to da niko ne moze da im zabrani da naprave moto-skup,a druga je stvar koliko ce imati posetioca osim drugara familije itd.

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Pa jedno je sigurno a to da niko ne moze da im zabrani da naprave moto-skup,a druga je stvar koliko ce imati posetioca osim drugara familije itd.

Što? Ako ga lepo oglase, zašto ne bi mogli da se nadaju "normalnoj" posećenosti. Eventualno bi, ako bi drugi klubovi organizovano bojkotovali taj skup, bili uskraćeni za taj broj ljudi... Jesi li na to mislio?

• Zainteresovan, 981 postova

Arhangeli su pravili skup cetiri puta - svih cetiri uspesna, a nikada nismo bili u mas-u.  ;)

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Niko nikom ne moze nista da zabrani,to je normalno,ali zato i postoji MAS,da kolko tolko pripazi na datume skupa.Zamisli da pravi svako kad hoce,i kad njemu padne na pamet,to bi bio pravi haos,mozda bi se desavalo da bude i 5-6 skupa istog vikenda u krugu od 100km,a to nicemu ne vodi.Klubovi koji su u MAS-u imace za par dana zvanican kalendar moto skupova.Niko ne mora da bude u MAS-u,i mnogi sigurno klubovi se ne nalaze u toj prici,ali ce im ipak kolko tolko znaciti kalendar,kako bi prema njemu mogli da odrede datum svog skupa.Organizovanog bojkota sigurno nece biti,jer svi smo mi braca po motoru,hiljadu ljudi,hiljadu cudi,svako ima pravo na svoje misljenje.Bajkeri nece gledati dal je taj klub u MAS-u ili ne,ako im se svidi najavljeni program,cena ulaznice ,pica......,nema tog ko mu moze reci,e nemoj tamo,ajde ovamo,oni nisu u MAS.

.Organizovanog bojkota sigurno nece biti,jer svi smo mi braca po motoru,hiljadu ljudi,hiljadu cudi,svako ima pravo na svoje misljenje.Bajkeri nece gledati dal je taj klub u MAS-u ili ne,ako im se svidi najavljeni program,cena ulaznice ,pica......,nema tog ko mu moze reci,e nemoj tamo,ajde ovamo,oni nisu u MAS.

Samo malo podsecanje da je za vreme Ljube Bajkera bilo pokusaja, i pozivanja da se konkretno nas skup bojkotuje.

Akcija propala.  ;D

• Drug član, 1779 postova

Što? Ako ga lepo oglase, zašto ne bi mogli da se nadaju "normalnoj" posećenosti. Eventualno bi, ako bi drugi klubovi organizovano bojkotovali taj skup, bili uskraćeni za taj broj ljudi... Jesi li na to mislio?

Mislio sam na osnovu onoga sto je Bokilic rekao o njima da nisu mozda mnogo poznati u moto svetu i da zbog toga nece imati posecenost

• U prolazu, 33 postova

Darko je dosta upoznat i otprilike je odgovorio na pitanja. MAS treba da sluzi tome da pomogne klubovima oko organizacije i drugih problema, clanstvo u MAS-u je dobrovoljno. Zurka je manje obavezujuca i ne mora da postuje striktna pravila iz pravilnika kao sto to mora moto skup. Normalno da u ovo slobodnoj zemlji moze da pravi ko i gde sta hoce (ako se ne kosi sa zakonom, naravno). Postoji zakonska prijava skupa policiji i to je to. Ko voli nek' izvoli. MAS je ipak jedina zvanicno registrovana organizacija koja okuplja klubove bajkera u Srbiji i njen zvanicni kalendar ima neku tezinu. Svaki klub ili udruzenje gradjana moze da izreklamira svakakvu "sedeljku" i da pokusa da okupi sto veci broj zaljubljenika u motore. Neka im ne naplati ulaz, hranu , pice podeli besplatno i sve ostalo. SA SRECOM.

Jeste da smo otisli 3 svetlosne godine sa teme, ali moram da pri-upitam

Koja su "striktna pravila iz pravilnika" za organizaciju skupa po mas-u?

Pa bi mogli i da podelimo ovu temu.

vidim skupovi u Hrvatskoj, 'ajde dajte onda i skupove u BiH i R.Srpska. Moze??? Hvala.

ovo je tema KALENDAR MOTO SKUPOVA 2008 o cemu vi pricate??? a na pitanje nemate odgovor.

ovo je tema KALENDAR MOTO SKUPOVA 2008 o cemu vi pricate??? a na pitanje nemate odgovor.

02.05.2008.  MK "POSAVAC" - Orašje, BiH

3 dana

16.05.2008.  MC "PAKLENI VOZAČI" - Lukavac, BiH

3 dana

23.05.2008.  MK "MARATONCI" - Doboj, BiH

3 dana

27.06.2008.  MC "CONDOR" - Zenica, BiH

3 dana

11.07.2008.  MC "KONJANICI" - Tomislav Grad, BiH

3 dana

01.08.2008.  MC "VUKOVI" - Livno, BiH

3 dana

08.08.2008.  MC "NIGHT RIDERS" - Odžak, BiH

3 dana

08.08.2008.  MC "SCORPIONI" - Gračanica, BiH

3 dana

15.08.2008.  MK "ZMAJ" - Gradačac, BiH

3 dana

Samo nemoj odmah da se ljutis.  :D

Za sada toliko, kada izadje kompletan kalendar postavicu.

• Svrati ponekad, 170 postova
  • Motocikl: Harley Davidson

Pokvarila ti se kolica pa si nervozan?  ;)

hvala Ernesto!!

p.s Peacemaker-u ne prckam ja po motoru ko ti svakog dana pa da ga ukvarim ;D

• U prolazu, 96 postova

Skupstina MAS-a ce se odrzati 08.02.2008. u Uzicu,tako da ce vec 09.02. biti objavljen zvanican kalendar moto-skupova za 2008. u organizaciji MAS-a ;)

• U prolazu, 6 postova

.Organizovanog bojkota sigurno nece biti,jer svi smo mi braca po motoru,hiljadu ljudi,hiljadu cudi,svako ima pravo na svoje misljenje.Bajkeri nece gledati dal je taj klub u MAS-u ili ne,ako im se svidi najavljeni program,cena ulaznice ,pica......,nema tog ko mu moze reci,e nemoj tamo,ajde ovamo,oni nisu u MAS.

Samo malo podsecanje da je za vreme Ljube Bajkera bilo pokusaja, i pozivanja da se konkretno nas skup bojkotuje.

Akcija propala.  ;D

Urose ko je bojkotovao skup, Ljuba Bozovic je bio na tom skupu, ko je pozivao na bojkot, ako nemas dokaze ne optuzuj vise. Kada je izasao kalendar za tu godinu Arhangeli odlucili da iseku Muzlju. Ja bio u Muzlji u petak, prespavao i u subotu vodio program u Kragujevcu (i skrcao nogu ako se secas), Arhangele je ispostovao ceo MAS (bilo skoro svih klubova). Imam puno prijatelja medju Arhangelima, da li ce uci u MAS ili nece to je vasa stvar ali nikada ih niko nece bojkotovati.

Bilo bi bajkerski da svi pisete samo ono sto ste videli i culi svojim usima ???

Usput od 5-600 motora u kragujevcu tada bilo je 80% clanova MAS-a, toliko o tome da MAS bojkotuje neciji skup, a Ja sam vodio program sa Dacom i upoznat sa svim desavanjima.

Takodje je Cofa pitao za cenu ulaza na MAS-ovim skupovima i ista je bila u Kragujevcu(te godine svuda 300 din)

• U prolazu, 6 postova

Jeste da smo otisli 3 svetlosne godine sa teme, ali moram da pri-upitam

Koja su "striktna pravila iz pravilnika" za organizaciju skupa po mas-u?

Profesionalna bina sa ozvucenjem i rasvetom, sator sa stolovima, rucak za dzabe, cesma sa vodom, sanitarni wc, prostor za kamp, obezbedjenje skupa, program(koncerti, igre) i ekipa prve pomoci.

Najgore organizovan skup dogodine dobija zurku, a najbolja zurka dobija skup.

Urose ko je bojkotovao skup, Ljuba Bozovic je bio na tom skupu, ko je pozivao na bojkot, ako nemas dokaze ne optuzuj vise. Kada je izasao kalendar za tu godinu Arhangeli odlucili da iseku Muzlju. Ja bio u Muzlji u petak, prespavao i u subotu vodio program u Kragujevcu (i skrcao nogu ako se secas), Arhangele je ispostovao ceo MAS (bilo skoro svih klubova). Imam puno prijatelja medju Arhangelima, da li ce uci u MAS ili nece to je vasa stvar ali nikada ih niko nece bojkotovati.

Bilo bi bajkerski da svi pisete samo ono sto ste videli i culi svojim usima ???

Usput od 5-600 motora u kragujevcu tada bilo je 80% clanova MAS-a, toliko o tome da MAS bojkotuje neciji skup, a Ja sam vodio program sa Dacom i upoznat sa svim desavanjima.

Takodje je Cofa pitao za cenu ulaza na MAS-ovim skupovima i ista je bila u Kragujevcu(te godine svuda 300 din)

Sve stoji sto si rekao, ne da se secam, imam i snimak na dvd koji je radi Vengabund; ali ja ne pricam o 2006-oj nego o 2005-oj godini, skup u Botanickoj basti u KG ne u Batocini. A ostale informacije proveri sa Krkeljom recimo.

ps javi ako nemas snimak skupa da ti narezem.  ;)

• U prolazu, 6 postova

Akcija propala.  ;D

Vreme Ljube Bajkera je 2006-2007 godina, 2005 na celu MAS-a bio je Gaja. Ako je nesto za vreme Ljube Bozovica mora biti 2006 tj Batocina jer 2007 arhangeli nisu pravili skup. Ne znam na sta si hteo da ljudi misle odnosno na koji skup ali nesto od svega sto si napisao nije tacno ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja