AIeksandar 396 Napisano Januar 2, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam neke planove i dok sam putovao sam skupljao razne stvari sad su planovi malo promenjeni te mi neke stvari def nece trebati u buducnosti zato su na prodaju da bi se kupile neke druge koje mi trebaju Volan Opel Corsa C/Meriva/Tigra Kozni multifunkcionalni u super stanju kao sto se vidi sa slike (nazalost kilometrazu ne znam, ali tipujem da je max 50ak hiljada km)...60e Volan za BMW skinuto sa 130 2010 god, 10.500km predjenih, airbag i kozni MF volan odgovara za vecinu BMW-a, e46, e90 itd...450e Fiamm air horn, original iz Italije doneo, imam 2 seta i jedan otpakovan koji nije na prodaju to je taj na video klipu . (Sirene, motor, kacenje shrafovi, relej sve dolazi zajedno u paketu. Do sada su dva seta ugradjena i nema greske, svi na raskrsnicama gledaju gde je voz, a pesaci skacu u stranu ...40e Kodak ZX5, kupljena OVDE +8Gb kartica (imam i daljinski samo se ne secam dal radi jer sam ga uzeo naknadno i nije za ovaj model bash) ...60e Torbica za objektiv ganc nova...15e Kontakt ovde ili na 063.72.114.72 . . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Januar 3, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki broj,voleo bih da vidim kodaka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ubacio sam broj gore, ubacio bih test video ovde ali je i najkraci video prevelik - snimak je odlican, nisam imao nikakvih problema sa njom a imam i Canon D20 te jedna mora da ide. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 3, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da volan od BMW-a ne moze na E46... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Moze, zato je prvobitno i kupljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 3, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi samo,ova sirena moze i na auto,kontam da netreba da ima razlike dal je motor il auto 12V je 12V,al reko da pitam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan I jeste za auto, mislim moze i na motor ali trebaju solidno veliki oklopi da bi sve lepo sakrilo, ko ima mesta da stavi na motor to bi bila zabava do bola 12V Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...