steki vozdovacracingteam 27 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Ovako pre nekoliko godina u Rusiji se pojavila firma Steels (kod nas se verovatno drugacije zove) to je kineska kompanija koja ima stratesku saradnju sa Rusijom izbacili su brdo modela ali dva koja su meni privukla paznju to su Steels 200 flame (1650 evra nov) i Benelli 600 (5250 evra nov)! E sad ja ako bih se resio na taj korak za ovu jeftiniju varijantu bi mozda i mogle da se skupe neke parice krajem aprila moze i neki polovan za 1000-1300 evra, a za ovu skuplju bi svakako morao kredit! Ja nikada nisam imao iskustava sa kineskim motorima mada im moja iskustva sa drugom njihovom tehnikom neidu u prilog! Ali se neki klinci kunu u Steels 200, Benelija uzivo nisam video reklamiraju ga kao da je vasionski brod! Da li bi neko mogao da mi kaze neshto vise o ovim modelima? Ima li ih kod nas koliko kostaju i naravno kako su se pokazali! http://stelsmoto.ru/motocikly/ sajt ovlascenog prodavca za Rusiju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Није "Steels", већ "Stels". А за оне који не знају руски, реч "Стэлс" (чита се "Стелс"), је онако како Руси изговарају реч "Stealth". Значи, ово су "стелт" мотоцикли - невидљиви. Ја сам их помињао у једној теми. Колико видим, у гами мотоцикла преовлађују модели из групације "Qianjiang"/"Ћијенћијан", у којој су марке "Кивеј", "Џенерик" и "Бенели", а видим да има пар модела других марки, нпр мени се допао "Делта" 200, која је, судећи по ознаци, из "YinXian"/"Јиншиан", a оне 400-тке су из "Xingyue"/"Шинђу". Али сличну ствар раде још неколико, назови фабрика, из Русије, какве су нпр. "Балтимоторс" или "Патрон". Овај мањи, "Флејм", се код нас продаје под марком "Кивеј" и мислим да је цена слична као у Русији. Колико сам скапирао, уграђују се два типа мотора. Један је новији OHC, a овај кога продају у Русији је стари OHV, клон мотора са "Хонде" ЦГ. Мотор није нешто живахан, али је мрга која доста тога издржи. И остало на мотоциклу је солидно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Keeway, znaci, a Beneli? Ima li ga i koliko para ovde se slabo prodaju ipak niko ne bi da da 5000 za kineza pa i da je od 1000 kubika, tako da stvarno nikakve komentare nisam cuo osim prodavaca ali svako svoga konja hvali! Ipak vise verujem vlasnicima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Тај кинески "Бенели" 600 је тазе модел и колико могу да видим шта људи пишу, у фази је истребљивања дечијих болести. Верујем да вреди сваки динар, али ипак је то пуно динара за мотор коме је само бренд нешто најпрепознатљивије, а остало само просек класе. Овде ће пре људи да се отворе још мало и пазаре познату марку и модел, или да изаберу нешто половно, а опет познату марку. У Кини видим да су популарни јер је тамо понуда средњих и већих запремина веома мала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Zorge ovaj "nevidljivi plamen" je Keeway RKV 200 i cena ja ista tu negde, bila je 1600 jura kada sam ja kupovao mog Kiwija letos. Samo je pitanje da li ga jos uvek imaju u ponudi. Inace se taj Keeway sjajno pokazao i ljudi ga hvale bas puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...