isterivac 269 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je kaciga full face sa vizirom, moze i kineska ili bilo kakva samo da je m ili l velicine i naravno da nije preko 10-15e. Kontakt ovde ili na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta pravis od nje, neku novogodisnju zezanciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 17, 2012 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bolje kupi gradjevinski slem, sto da bacas tolke pare za kinesku kacigu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Duga je prica, da me pisem sad sve... Lik mi je dao neke strugarske nozeve u dogovoru da mu ja za to dam kacigu a posto su nozevi krs, nema sanse da mu ja dam moju Caberg kacigu nego ce dobiti kinesku i dovidjenja.. E u tome je fora, ne znam koliko kod kineza moze kostati ona safebet ili kako je vec krste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan oko 2000 din mislim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Imam MDS-ovu 15 E kupio sam novu pa mi visak ima tragova koriscenja Evo slike ukoliko si zainteresovan. Pozdrav. Velicia L Mob:064/327-81-26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...