Jump to content

Moto Zajednica

moto skupovi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Možda bi neko,ko je ostao do kraja na skupštini u Majilovcu,mogao da okačii taj "nezvanični" kalendar,jer ne vjerujem da će biti mnogo pomjeranja

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Drugari, kao i za 2007. godinu, BJBikers sajt ce se potruditi da sakupi sto vise informacija o moto dogadjajima koji su planirani na teritoriji bivse Jugoslavije. Zato smo otvorili stranicu sa kalendarom moto skupova u 2008 godini.

Ako vec znate kada planirate da odrzite moto skup ili moto zurku ili nesto slicno, pozivam vas da nam to javite i mi cemo tu informaciju rado okaciti na odgovarajucu stranicu. Da ne bude zabune, mi vam nista ne odobravamo, samo otvaramo prostor gde ce nasi forumasi moci da saznaju informacije o odrzavanju moto dogadjaja.

Naravno, usaglasicemo nase informacije sa MAS-om kad MAS bude objavio kalendar, ali cemo se potruditi da nas kalendar sadrzi i informacije o moto skupovima u Crnoj Gori, Bosni, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i na kraju o skupovima koje organizuju klubovi koji nisu u MAS-u.

Pozdrav,

Ivan

• U prolazu, 33 postova

Slozicete sa samnom da ce biti jako tesko udovoljiti i svim klubovima u MAS-u (50 klubova). Kao sto znate imamo (najvise) oko 25 vikenda, imamo klubove koji ni po koju cenu nece odstupiti od svojih termina i imamo klubove koji hoce termin i koji su zeljni dokazivanja u organizaciji. Predlagao sam da pokusamo da regionalizujemo skupove (2 kluba - 1 skup).Verovatno necu uspeti jer je kratak rok da se o tome usaglasimo.Kalendar treba da se utvrdi do pocetka godine.

Takodje moramo voditi racuna pre svega na klubove koji su u MAS-u , Zare i Knez iz Bijeljine nisu (dace Bog pa ce uci).

Insistiracemo da i klubovi clanovi imaju obavezu da u vecini posete skupove koji su u asocijaciji (dolazim da bi mi dosao).

Pohvalno je i to sto Pablo hoce da uvede kalendar sa terminima iz zemalja u okruzenji.Pokusacu da stupim u kontak sa organizacijama slicnim MAS-u iz okolnoh zemalja ( Rumunija , Madjarska,Austrija..) radi lakse organizacije (grupne vize) i odlaska na njihove skupove.

Ideja je dosta... 

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Trifune, mislim da treba ozbiljno da se razmisli o ideji da se prave regionalni skupovi, a ne da svaki selo pravi svoj skup, uslovno receno. Razmislite o tome.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja