sparco 149 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ako ima ko za tt600e , mada je ja mislim apsolutno isto za koju god cak i odxt bi trebalo, da ja znam, dolazim od petka u bg do sledeceg vikenda, pa ili iz bg ili da doturi u bg da odma to regulisemo, al bas mi trebaju please anybody ;p ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Decembar 3, 2012 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan 45 eur/par,nov,kopija originala. menja fabrički broj 43F/1VJ-13586/96-00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nove mozes da porucis kod Plattnera ceka se oko mesec dana i cena im je ako se ne varam bila oko 80€ za par. Za polovne probaj kod Elvisa 064/15-22-492. Bilo je na netu da se nadje i nekih saveta za reparaciju tipa lepljenje nekim trakama, preslvacenje unutrasnjom gumom od scootera, mazanje pastom za dihtovanje itd itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 4, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan bero provjeri pm , ta96 nemam ja kada mjesec da cekam pocu da vozim umrijecu od nevozenja ;p jedno zimduranje da radim cviiiiiil cviiiiiiiiil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 9, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje u bg sam placam odma hitnooo )))) , do sl vikenda sam tu 0612006069 broj za kontakt moze i sms Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 10, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno! Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ponovo aktuelno ! Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan moze lock............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...