Dimitrije011 2 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode! Moje ime je Dimitrije (22) iz Beograda. Do sada nisam bio vlasnik motora ali sam zahvaljujuci dobrim starijim prijateljima postepeno ucio voznju od 50ccm pa do 600ccm. U planu je sledece godine da budem vlasnik dvotockasa ali polako. Od kad znam za sebe imam veliku ljubav prema dvotockasima i cetvorotockasima,ali vise prema dvotockasima zbog veceg uzivanja i osecaja slobode. Nisam zaljubljenik tzv. ''zujalica'',''trkalica'' vec iskljucivo chopera i endura. Otac mi je bio bajker od njegove 16 godine pa do pocetka devedestih,tako da se moze reci da imam i benzina u krvi Toliko od mene. Pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Novembar 29, 2012 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Dimitrije011 Kaže "Nisam zaljubljenik tzv. ''zujalica'',''trkalica'' vec iskljucivo chopera i endura." Ovo mi je poznato. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitrije011 2 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dimitrije011 Kaže "Nisam zaljubljenik tzv. ''zujalica'',''trkalica'' vec iskljucivo chopera i endura." Ovo mi je poznato. Da se razumemo,vozio sam sportske motore i ne bih imao nista protiv da mi neko pokloni neku Hondu ili Kawu ALI ne bih nikada kupio istu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao bajkeru Znam za tu muku sta pazariti,gde,kako,pa polako cesljas po temama,raspitujes se...ali kad pocnu ovde da te savetuju...bice svaki ciga svoga konja hvali,eto aj ja prvi da falim malo moj glas ide za ENDURO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitrije011 2 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao bajkeru Znam za tu muku sta pazariti,gde,kako,pa polako cesljas po temama,raspitujes se...ali kad pocnu ovde da te savetuju...bice svaki ciga svoga konja hvali,eto aj ja prvi da falim malo moj glas ide za ENDURO Bolje te nasao Podrzavam tvoj glas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...