maksimovic v2 5 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi dali pasuje set lanaca i lancanika od v storma650 na sv 650?Verujem da pasuje ali da pitam ljude koji znaju vise ! hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan set nije isti.mislim da su isti samo prednji lancanici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan znao sam da ima neka kvaka;)znam da nije iti prenos ali da li pasuje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan znao sam da ima neka kvaka;)znam da nije iti prenos ali da li pasuje ? Razumi već jednom da je razlika u samim rupama u zadjem lančaniku.....NE MOŽE SE MONTIRATIIIIIIII!!!!!!! Šta si se zapeo za prenos o V-Stroma na SV. Možeš kupiti bilo koji prenos za SV!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan zato sto hocu da narucim iz luisa komlet koji je povoljan sad ,zbog toga..a i sadasnji prenos po broju zuba odgovara stormu.pa sam mislio isto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Novembar 29, 2012 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nije isti ni od SV N i SV S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...