Čeh 1009 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam mehanički kvar na F-10, ne otvara mi one kapke na objektivu... Ko to popravlja u nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da pozoveš mog kolegu iz Politike Nešu na 063-253-235 ili Canon servis 063-831-9299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Novembar 26, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Na početku Bulevara (pored Češke ambasade) ima radnja "Foto Urošević". Tamo imaju i servis za razne foto aparate. (Ja sam za njih saznao preko drugara koji radi u predstavništvu FUJI-ja). Probaj, pa nas informiši o rezultatima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 26, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu dole na Dorcolu mislim da je Dunavska ulica hebem li ga meni bi trebalo da prodjem i vidim i prepoznao bi gde je. Ovako napamet nebi da tvrdim jer sam davno bio. Ako me secanje ne vara tamo otprilike gde su parkirane trole kad ides od Panvevackog mosta sa leve strane u nekoj beloj drvenoj baraci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 26, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ovlasceni uvoznik i servis http://www.fujifilm.co.yu/kontakt.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Gore navedeni Neša mislim da radi kao majstor u Fuji-ju. Da postoji neki bolji servis od ova dva, sigurno bih znao za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 26, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...