TOKYO 5 Napisano Novembar 22, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj poseduje pomenuti scooter i vec neko vreme ga prati problem... Pocelo je sa gasenjem, jednostavno se ugasi i stane, ostane bez varnice, skidan je pick-up koji je bio uzrok problema, on je bio premotan, motor je proradio ali na kratko, varnica je opet nestala ili bila slaba, pa je isti opet skinut i premotan, motor je opet proradio ali ne moze da upali na anlasovanje vec mora da mu se poveze akumulator na dodatni batery booster i sa njim startuje i kao radi dok ga ne ugasi a cim ga ugasi cak i vruc nece da upali opet, njegov akumulator je nov ali sam ne moze da ga zavrti okrene kako treba, anlaser je takodje skidan i nosen na proveru, podmazan sredjen, on vergla ali nece da sastavi... Da li neko ima ideju sta bi mogao biti uzrok problema, ili da li zna nekog majstora u Beogradu koji bi znao da otkloni problematiku.. Poz i hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako vuce kad upali? Steluje li se kod njega paljenje, predpaljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Novembar 26, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan On kaze da vuce normalno, mada ja nesto sumnjam, cini mi se da ipak ide slabije?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piromanp 0 Napisano Novembar 26, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pick-up ne bi trebalo motati, on malo teze crkava, tako da i ako nije bio problem u njemu, moze biti da je sada i u njemu problem... ja imam cdi, bobinu, magnet i kompletnu instalaciju od tog motora ali nemam namotaje i pick-up... Moze se desiti da je i do cdi-a, ali nista bez probe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Kada je prvi put stao, skinut je pick-up i fizicki je izgledao gadno, zato je i premotan, posle toga je proradio... Jel moze negde da se nadje kompletan taj deo na kojoj stoji pick-up?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piromanp 0 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na kompletne namotaje sa pick-up-om? Vidi najverovatnije je otisao onaj namotaj za paljenje( sa donje strane, veliki namotaj), oni sitniji su za punjenje... posto je vec takva stvar, da sam na vasem mestu ja bih njega premotao pa probao, u 90% slucajeva je bilo do tog namotaja a ne do pick-up-a.... Na kraju krajeva najbolje bi bilo kupiti druge ispravne namotaje u kompletu, ja ih nemam, prodao sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Novembar 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je frajlauf, da li se možda čuje nekakvo "škripanje i krljanje" kod anlasovanja? Imali smo već nekoliko sličnih slučajeva da se frajlauf počeo raspadati i komadići su upali među namotaje statora gde su veselo isekli sve što su mogli - namotaje za punjenje, namotaj za stvaranje visokog napona za CDI, pick-up... Treba dobro pregledati stator alternatora, ulje u motoru i frajlauf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piromanp 0 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega je frajlauf sa kontra strane, tj sa desne strane su magnet i namotaji a sa leve strane je varijator i iza njega frajlauf... moze se desiti da zbog njega tesko vergla ako glavi negde.... ali nije on uzrok ostecenja namotaja ili pick-up-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na kompletne namotaje sa pick-up-om? Vidi najverovatnije je otisao onaj namotaj za paljenje( sa donje strane, veliki namotaj), oni sitniji su za punjenje... posto je vec takva stvar, da sam na vasem mestu ja bih njega premotao pa probao, u 90% slucajeva je bilo do tog namotaja a ne do pick-up-a.... Na kraju krajeva najbolje bi bilo kupiti druge ispravne namotaje u kompletu, ja ih nemam, prodao sam... Ja na taj veci i mislim, on je premotan, ne mislim na onaj mali pick up sto se srafi na dva srafa iznad.. Izgleda da je lose namotan i lose vracen na poziciju, posto deluje i da se ukosio malo, i mi bi da kupimo ili bar nadjemo ceo taj deo, da probamo, pa ako je sigurno to, da pazarimo odmah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piromanp 0 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/majesty-maxster-CDI-struja-3543924-oglas.htm?filter_id=8380709 probaj ovde, to su ti namotaji ako nisu prodati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan To care... Nije prodao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piromanp 0 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan reseno, kupljeni su kompletni namotaji sa pick up-om, montirano, i zviz na pola kljuca... @piromanp Hvala jos jednom, deo je odlicno ocuvan i dobili smo ga vise nego povoljno, poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piromanp 0 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...