Biker Q 1657 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi akumulator koji bar malo valja za pretvarac za pumpu za grejanje. Recimo na aku od 55ah kada je dobar pumpa moze da radi do 9h a meni je dosta i do sat-dva. Ne kupuje mi se bas nov za te stvari. Inace mozda i odlucim da kupim novi i da zamenim na kolima pa da taj uzmem za ovo, pa moze i neko misljenje koji jeftiniji aku da uzmem a da malo valja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 22, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Možda najbolje da odeš u najbliži akumulator servis i da ih pitaš, pa da ti nađu neki. S'obzirom na težinu akumulatora - bilo ko i da ti pokloni - red je da ti platiš poštarinu, a ona bi verovatno bila veća nego što bi ti platio akumulator servisu. A možda da vidiš i sa nekim ko vozi kamion. U mojoj bivšoj firmi crkne akumulator na tamiću ( nije mogao ni da ga zavrti ), ja ga ubacim u Reno 4 - koji sam tad vozio ( bilo mesta ispod haube ) i vozio se još dve godine . ( Tamićev bio od 120 ampera ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reno 4 si mogao na tom akumulatoru da vozis i bez motora . Nisam siguran za postarinu ali ne bi trebalo da je neka velika cifra, mada nista skorije nisam narucivao/slao. Raspitacu se malo. To je to, onaj koji ne moze da upali auto zimi mozda moze da posluzi za ovo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...