Student 766 Napisano Novembar 21, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju jakna Dainese sa zimskom postavom i mekim protektorima (ledja,ramena i laktovi). Velicina XXXL Ja sam 190cm i 105kg i meni je malo velika. U dobrom je stanju ne propusta kisu, jednom sam pao sa njom i ostetio sam levi rukav, na slici se vidi da sam izlizao poslednje slovo E u DAINESE, i da je tu rupa velicine 1X1cm od sata, i to je zakrpljeno. Ne radi rajsferslus na donjem levom dzepu i cickovi su za zamenu. Cena 55E, nije fiksno Takodje je na prodaju DAINESE kornjaca u vrlo dobro/odlicnom stanju,duzina od vrha do repnog dela je 66 cm, a duzina same zastite je 53cm. Kornjaca ima pojas kao i kaiseve koji idu preko ramena i mogu da se podesavaju. Meni je bila taman, mozda i malcice veca. Cena je 20E, isto nije fiksno. Telefon je 064/2018453 Kovac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 264 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena kornjaca ! Dogovaramo se preko PM-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 766 Napisano Novembar 21, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata ostala kornjaca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 766 Napisano Novembar 21, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam video da je i kornjaca otisla. Srecnim kupcima sve najbolje. P.S. Bishke cimni me na mob da se dogovorimo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...