Kiro 153 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Shoei top model, kada se pojavila u prodaji bila je najskuplja kaciga koju ste mogli kupiti. Njen naslednik, X Spirit2 danas košta preko 700e, a ovakav model se još uvek može naći za 450-500e. Veličina je L, a školjka se pravi u 4 veličine. Ova veličina ne deli školjku ni sa jednom drugom. Ima 5 otvora za ventilaciju (nos, čelo, gornji deo glave i 2 pozadi) i svaki od njih radi posao odlično i pri bilo kojoj temperaturi se oseti kako ventilacija radi. Vizir dolazi sa Pinlock dodatkom i nemoguće ga je zamagliti, bez obzira na temperaturu i vlažnost. Ima D kopču i mehanizam za zaključavanje vizira koji može vizir da zaključa u zatvorenom položaju ili da ga otvori "na pola zuba". Pored ventilacije, aerodinamika me najbviše zadivila. Vozim naked i stalno sam imao problem sa vetrom, ali ova kaciga je strašno mirna bez obzira na brzinu i položaj glave. Kaciga je nošena i ima tragove nošenja, ali je u super stanju i nema nikakva oštećenja. Tragovi nošenja se mogu primetiti na poslednjoj slici, to je deo koji strada na većini kaciga, od trljanja o kragnu jakne taj sjajni materijal se malo izgulio. Kompletna postava se vadi i pere, a budućeg vlasnika će sačekati detaljno očišćena kaciga sa opranom postavom. Detaljan test kacige. Cena 180e. Ja je prodajem samo zato što mi veličina više ne odgovara. Na žalost, nije mi se smanjila glava nego sam imao dugu kosu kada sam je kupio a sada sam ošišan na kratko tako da to više nije to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 30, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Otišla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...