SmokeS 339 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko na prodaju goretex pantalone? All season, sa nekom postavom.. Visok sam 195... Trebalo bi da nosim 54. Tu sam negde Otprilike duzina nogavice sa spoljne strane treba da bude oko 105cm. Ponude mozete ostaviti ovde, ili na pp.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pratim jer i meni trebaju Samo sam ja malo nizi, oko 185+... pravo da kazem ne znam ni koji bi mi broj odgovarao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I meni trebaju, ali malo manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nekom? Neke zenske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imas neke zenske da ponudis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi traze manje i manje brojeve, pa reko da ne trebaju i neke zenske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi traze manje i manje brojeve, pa reko da ne trebaju i neke zenske? Mislio sam na zenska bica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam M nisu gorotex,tekstilne sa tri postave koje se mogu po potrebi skinuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi traze manje i manje brojeve, pa reko da ne trebaju i neke zenske? Mislio sam na zenska bica Ima zenski, ima sve.. Imam M nisu gorotex,tekstilne sa tri postave koje se mogu po potrebi skinuti. Meni su male.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dainese polovne sa goretex-om 85e, SPEED LEVEL nove 50e, oba para vel. "M", oba imaju vadivu termo postavu i oba od cordure. Zainteresovani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaju postavu,protektore itd...mogu i neke slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno-i vadivu termo postavu i tvrde protektore (vazi za oba para). image sharing[/url] picture hosting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77950-crivit-pantalone/page__p__1251132__hl__crivit__fromsearch__1#entry1251132 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Racer polovne neostecene,ulozak,protektori XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 17, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dainese polovne sa goretex-om 85e, SPEED LEVEL nove 50e, oba para vel. "M", oba imaju vadivu termo postavu i oba od cordure. Zainteresovani? Ako si ih ti nosio onda ništa a ako bi mogle meni odgovarati.. zainteresovan sam.. Daj još neke karakteristike..obim struka, dužina nogavice itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Novembar 17, 2012 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hein Gerike xxl sa tregerima imaju zimski uložak ali su bezprotektora ima ih na kupujem prodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan probiker samo sto je mali broj, 36. Ako nekoga interesuje dacu znatno jeftinije nego je u louisu. 208811 mu je broj u louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...