bmwADV 32 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pošto si početnik, a imaš i visinu, još koji evro i honda varadero 125 lep,veliki,4t,2 cilindra, vodeno hladjenje, 3-3,5 litara na 100km, do duše mozda je malo lenj za svojih 15ks,ali je jako udoban i podvozan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan poslusaj coveka i uzmi varadera neces se pokajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Mart 4, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Pola godine pratim oglase i citam po forumima. Trazim idelan motor za grad i dosta sam razmisljao o 125 cetvorotaknim. Malo trose nisu veliki itd.. ipak mislim da ce mi brzo dosaditi iako je po meni to motoric bas za zujanje po gradu. Po meni je problem sto imam 18o cm i 9okg i mislim da cu smesno izgledati na motoricu jer koliko sam upoznat enduro cros motori su uglavnom nizi. Bar to sto sam ja gledao. Uglavnom odlucio sam se za kawasaki kle jer to srce zeli. Pa sta bude. Polako.. zelim i svima da se zahvalim na raznim prezvakanim temama koji motor kupiti :-) Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 4, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan prvo enduro i kros niskidrugo imaš idealne dimenzije i ni na jednom motoru nebi izgledao smešnotreće kle nije 125 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Mart 5, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan prvo enduro i kros niski:stabre:drugo imaš idealne dimenzije i ni na jednom motoru nebi izgledao smešnotreće kle nije 125 kubikaNije 125. 5oocc je, vise sam za taj jer ce duze da mi traje. Yamaha xt 125 r mi je niska. Gledao sam lika koji je moje visine i to mi smesno izgleda. Sprint apollo i pulser od 2oocc su vislji ali su kinezi. Zvao sam servis njihov i kazu mi da pisle 2o oookm se javljaju problemi sa masinom. Tako da sam i od njih odustao. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Mart 5, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha dr 125 isti niska Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Mart 13, 2018 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne znam kako si došao do podatka da su enduro motori niži ali dobro. Ja vozim super moto već godinama i mogu da ga preporučim kao odličan gradsko-prigradski motor. Mada ja vozim sa njim i duže ture. Mislim da je super moto bolja varijanta za grad nedo enduro motor. Tako da eto ti ideje za razmišljanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...