Stevan B. 635 Napisano Octobar 29, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem crnu Spitfire jaknu u Xl velicini. Nije nova,probana je,zahebao sam se za model. Jakna mi jednostavno ne odgovara! U pitanju je MFH proizvodjac,pravi jos gomilu artikala i opreme za mnoge vojske sirom sveta. Ja sam je kupio od Lakija Holandjanina(Stvarno je Holandjanin,ozenjen Srpkinjom,zivi u Beogradu :-) ) ,lika koji to dovlaci od preko! Placena je 55 Ojro prodajem za 35! Za Beograd ili Pancevo je mogu doneti na probu! Odgovara coveku dimenzija 175-185cm i 85-100kg! Model je sa kragnom,platno od kog je napravljena je od ekstra jakog materijala. 0638123324 Stevan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 30, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan I bre druze, al' su ti lose slike. Nista se ne vidi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 30, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I bre druze, al' su ti lose slike. Nista se ne vidi. Ne zamerite,crkao mi je foto aparat a mobilni ima ocajnu kameru. Pokusacu sutra pri dnevnom svetlu pa ce valjda biti bolje! Mada jakna k'o jakna Nova je,nema bilo kakvih ostecenja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 30 jevreja!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...