nikola_bb 19 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ja sam Nikola od Skopje, vozim kinez 50ccm 2t. Nasao sam forum na google i nadam se na dobra druzba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao, drugar! Supruga mi je rodjena u Skoplju sticajem okolnosti, do 16-e zivela u Dracevu. Njena drugarica iz detinjstva sa sadasnjim muzem su mi kao brat i sestra. VEEELIKI POZDRAV za MAKEDONIJU !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Makedonac.. Kao i ostali koji su se javili volim puno MK i Skoplje imam tu dobrog prijatelja i bas sam vezan za SK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...