jasminko VIR 1358 Napisano Novembar 26, 2012 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Motor ocuvan, sa ogrebotinama na nalepnicama (narucene nove). Gde je izgreban? Koje nalepnice ? Na slikama se ne vidi pa zato pitam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Dok vlasnik ne odgovori da se i ja malo umesam. Buduci da motor ima koznu presvlaku na rezervoaru jedino gde su mogle da se malo izgrebu nalepnice jeste deo na prednjoj maski koja nosi farove i vizir. Inace ovo je uz bivsu Kepinu najbolja i najlepsa Afrika koju sam imao prilike da vidim u zivotu. Kao sto je vec receno BusMen-ova bivsa Afrika. Acu slabo poznajem i nemam nekog interesa da mu hvalim motor, ali da imam te pare(a kakvih oglasa ima ova je i vise nego korektna cena) ne bih mnogo razmisljao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1358 Napisano Novembar 26, 2012 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja i ova Afrika smo stari znanci. Bila je kod mene u dvorištu mnogo pre nego što je Busman kupio, pa je kasnije bila i sa Busmanom . Znam sve o njoj i kakva je ispod i iznad kože ali ne vidim na slikama ogrebotine pa se pitam gde su? Na koje je ogrebotine Mazak mislio kad ih je pomenuo? Inače da mi se samo malo skocka situacija ja bi se odmah venčao sa njom . Promenio sam neznam ni sam koliko motora ali mi je Afrika bila i ostala broj 1. Nešto što, za razliku od svih drugih motora, ima dušu . Ne tvrdim ja da sam normalan po tom pitanju ali ja tako je doživljavam. Bilo bi licemerno sada da na kraju napišem ono "sretna prodaja" kad sve molim boga da je ne proda dok se meni na razbistri ovaj metež nastao promenom zakona o saobraćaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja i ova Afrika smo stari znanci. Bila je kod mene u dvorištu mnogo pre nego što je Busman kupio, pa je kasnije bila i sa Busmanom . Znam sve o njoj i kakva je ispod i iznad kože ali ne vidim na slikama ogrebotine pa se pitam gde su? Na koje je ogrebotine Mazak mislio kad ih je pomenuo? Inače da mi se samo malo skocka situacija ja bi se odmah venčao sa njom . Promenio sam neznam ni sam koliko motora ali mi je Afrika bila i ostala broj 1. Nešto što, za razliku od svih drugih motora, ima dušu . Ne tvrdim ja da sam normalan po tom pitanju ali ja tako je doživljavam. Bilo bi licemerno sada da na kraju napišem ono "sretna prodaja" kad sve molim boga da je ne proda dok se meni na razbistri ovaj metež nastao promenom zakona o saobraćaju. Nema razloga da budu na nekom drugom mestu osim na prednjoj maski, a i to je verovatno preuvelicano. Ja sam takodje u slicnoj situaciji. Pokusavam da se na bilo koji nacin skockam sa finansijama, ali mrka kapa od toga. Iskreno i mene cuda da nije vec otisla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, kad te put popodne navede na vracar javni se da pogledas motor a slike ogrebotina cu staviti veceras Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika ogrebotina. Tragovi su samo na nalepnicama.Bile su tu kad sam je kupio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi preterujete ! Kao da se kupuje nov motor pa gledate dal ima negde neku ogrebotinicu ! Motor ima 15 godinaa i ovo je stvarno zanemarljivo ! Srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a šta će ti kaponord kad ne voziš preko 120? Da uzivam a ne da se trkam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 5, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika ogrebotina. Tragovi su samo na nalepnicama.Bile su tu kad sam je kupio. Idi bre Mazace u persun.....ja pomislih, kakve bre sad ogrebotine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ceka novog vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno popodne utroseno na pravi nacin. Obrisana prasina, podmazan lanaci i jos ponesto. (isto na Caponordu) Danasnje slikice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno popodne utroseno na pravi nacin. Ja pomislih da ste se provozali, a ti briskas prasinu i mazes vec namazan lanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 17, 2012 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan I drugi bi brisali ...... nego kako kaze Radosav: "....Volim i ja nerandze no trpim Ljeposava!..." 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno popodne utroseno na pravi nacin. Ja pomislih da ste se provozali, a ti briskas prasinu i mazes vec namazan lanac. To je KRALJICA a one vole da su ciste i mrze kad je napolju prljavo i mokro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 17, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Op op vidi, Blonda je još tu... Ček' da obrnem neke pare da je vratim u familiju 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon mesec dana ubacen akumulator i upalila je na prvi dodir bez problema. Krug po garazi da potvrdimo da je spremna za subotu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 30, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A sto bi ja vozio ovaj motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Januar 3, 2013 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan A bez kofera, zimska januarska krizna keš cena, solarno plaćanje...odmah!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna LETNJA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 28, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepotica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna LETNJA Blago tebi kad je tamo već leto :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Mnogo sreće i bezbednih kilometara novom vlasniku. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...