miob 25 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Juče na početku Pančevačkog mosta (u pravcu prema BG) puče mi pogonski kaiš na skuteru. Stanem, kamioni i autobusi mi prolaze tik uz levi retrovizor i nervozno trube, bankina od pešačke staze visoka 30-tak santimetara, nema teorije da sam podignem skuter (100kg) na stazu. Upalim sva 4 migavca i čekam. Posle par minuta nailazi momak na skuteru, stane iza mene i pomogne mi da podignem skuter na stazu. U brzini nisam stigao da ga pitam za ime (čini mi se da je skuter bio 50cc, crven), pa se ovim putem javno zahvaljujem NN kolegi na pomoći. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Oće to kad se ne nosi trougao (Šala normalno), kamo sreće da je više takvih ljudi u saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...