Bera 36 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem tank torbu sa bisagama . Nov nekorišćen 80 eur. Tel: 062-8240866 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan 50 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Septembar 20, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a bisage kolega, posto imam identicnu tank torbu, moZda bih uklopio..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan a bisage kolega, posto imam identicnu tank torbu, moZda bih uklopio..? 40 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan 70? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa tašnama dajem i jedan sprej za čišćenje kočnice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 22, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan E moze hvala ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 75 eur za set ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bisage 35 eur do sutra uveče ! Tank torba prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 1, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno ,kupio drugar po mojoj preporuci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno ,kupio drugar po mojoj preporuci Tako je ! Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...