Creative biker 1453 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju auto iz naslova, odlicno stanje, preporuka! Mala ilustracija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan heheh kod Stojketa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 997 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Neka zamena uz doplatu mozda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Sta se nudi? Stojke je majstorcina jbg. svako kome je stalo do svog auta isti odrzava tamo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan U principu, razlog prodaje je kupovina veceg, porodicnog automobila, nadasve mladjeg. Fiat Croma 1.9 multijet (imao pre ovog i prezadovoljan sam), Alfa 159 sw... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 997 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima svasta Od automobila imam Peugeot 206 1.9D; 1999. a vlasnik sam od 2003. Od motora imam Gileru VXR 200; 2007. i BMW F650 CS; 2004. S tim da uz Peugeot i Gileru nudim doplatu po dogovoru a uz BMW ne...eventualno nesto sitno jer sada izlazi iz Laboratorije cakum-pakum. Naravno sve ovo ukoliko se tebi svidi stanje mojih motornih kolesa i obratno. Provera svake vrste je naravno moguca. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Stojke je majstorcina jbg. svako kome je stalo do svog auta isti odrzava tamo! ja sam isto kod Stojketa samo kod Peđe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima svasta Od automobila imam Peugeot 206 1.9D; 1999. a vlasnik sam od 2003. Od motora imam Gileru VXR 200; 2007. i BMW F650 CS; 2004. S tim da uz Peugeot i Gileru nudim doplatu po dogovoru a uz BMW ne...eventualno nesto sitno jer sada izlazi iz Laboratorije cakum-pakum. Naravno sve ovo ukoliko se tebi svidi stanje mojih motornih kolesa i obratno. Provera svake vrste je naravno moguca. Pozdrav Zasto bi covek menjao 206 za 206? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 997 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ja znam Mozda nesto od ovoga lakse proda jer je jeftinije...recimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 997 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan E svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1419 Napisano Septembar 14, 2012 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Došao kod mene u Auto školu da radi. Čuo da je gužva pa računa biće posla i za njega. A pošto je lep, dobar, pažen, mažen, rešili smo da mu pružimo priliku . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom da vas sluzi! Ja se danas ponovio Alfom 159! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...