Malonj 41 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi ja sam Dalibor trenutna rezidencija Banja Luka. Vozim kawasaki er-5 ili ti Suzana kako je nazvah od milja. Skoro smo se Suzana I ja nesto posvadjali pa mi sad sleduje dvije sedmice mirovanja taman da iscitam forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Suzana, kawa er 5 sad mi nešto nije jasno?????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...