Sky Milan 5 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi unutrašnje gume za cross . Dimenzije su 70/100-19 i 90/100-16. Ako neko ima, neka mi pusti na P.M ili može i na mob 063/203-964 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu tu debelog "mesa" cross (19 ) ali i tankog , koje sam stavljao na svog KX-a. Cena je 3 puta razlicita pa predlazem jeftiniju , takodje tanjeg "mesa" iman i 16 cola , pa ako hoces ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky Milan 5 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu tu debelog "mesa" cross (19 ) ali i tankog , koje sam stavljao na svog KX-a. Cena je 3 puta razlicita pa predlazem jeftiniju , takodje tanjeg "mesa" iman i 16 cola , pa ako hoces ... Danas sam ih našao kod Gileta na Zemunu...Hvala u svakom slučaju. Može LOCK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...