Mario Marko 479 Napisano Septembar 6, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Suzuki GSX750F 2001. godište. Motor je prešao 44000km, u odličnom je stanju, redovno održavan i garažiran tokom cele godine. Pre 4000km urađeno štelovanje ventila, sinhronizacija karburatora, zamenjeno ulje u motoru, kočnicama, viljuškama kao i filteri za ulje i vazduh. Dodatna oprema i modifikacije: - Nosač centralnog kofera + centralni kofer Kappa 53L - Nosač bočnih kofera + bočni koferi Kappa 2x40L - Scottoiler sistem za automatsko podmazivanje lanca - Digitalni pokazivač stepena prenosa (integrisan u insrtument tablu) - Touring tamni vizir + sport MRA vizir - Poklopac zadnjeg sedišta - Centralni štender - Džek za upaljač (12V) ispod sedišta - Unutrašnjost fara obojena u crno (kao na poslednjim modelima) Cena je 3000 eur 0646680267 Mario 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko pokusa da umanji cenu hoces upotrebiti neku borilacku vestinu? Salim se,prelep motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ce da padne neki mavasi, ali bez straha od istog, izjavicu, lepseg "F-a" nisam video 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju... jesi ti vozio ovaj motor nekad negde? Jel bio na valjcima tih 44000 km? Ja sam prosle nedelje prodao svoj GS500F zbog razloga da idem na 600-ku F-a. Steta sto nije 600. (ali razmislicu) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 7, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan predobar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na lepim rečima. Motor je retko vožen po gradu ali je zato stigao do Barselone, Alpa, Transfagarasana, a probali smo i Navak ove godine. Iako ga imam već 5 godina, ne mogu da se nagledam kako dobro izgleda kad mu se stave svi koferi. Evo i slike sa jednog putovanja. Mavashi ću da sačuvam za ove kamikaze u kolima. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 8, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nije 600. (ali razmislicu) Veruj mi to sto je 750 a ne 600 mu je samo plus.Ako trazis ovaj model,slobodno idi na 750. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju... jesi ti vozio ovaj motor nekad negde? Jel bio na valjcima tih 44000 km? Ja sam prosle nedelje prodao svoj GS500F zbog razloga da idem na 600-ku F-a. Steta sto nije 600. (ali razmislicu) Nema razloga da ne uzmes 750.. Spada u istu kategoriju kao i 600 sto se tice registracije... Imaces vise snage ako zatreba.. Potrosnja, verujem da je jako slicna.. Lepo motorce. Stvarno ocuvan.. Svaka cast. Da ne offujem vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 10, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bio, proBo, zaljubio se ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na pohvalama. Stvarno sam se trudio da motor uvek bude u top stanju, a dodao sam stvari koje smatram korisnim na ovakvom tipu motora. SuperPoP je bio da vidi motor, upoznali se, ispričali ljudski, a utiske o motoru je i sam preneo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A sto su mu ostrugani krajevi fuzastera? Steta sto nije 600. (ali razmislicu) 600 je nekretnina, ima anemican agregat od starog Bandita 600, 750 ima agregat od GSX 750 koji ima osetno vise snage. Generalno bolji izbor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Danas stavljene i nove pločice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...