Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem XJ 600 Diversion 1993

Recommended Posts

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

iz naslova oglasa XJ 600 Diversion

godina proizvodnje 1993

registrovana do 10.04. 2013 na moje ime i + zeleni karton

prva registracija u Srbiji 2008g uvezena iz Svice i stajala je 2 godine jer covek koji je uvezao je planirao da je vozi kad dodje na godisnji odmor,,,,,,,,,,,,

Motor je bez apsolutno ikakvih ulaganja jer sam pre samo mesec dana negde oko polovine jula promenio ulje u kocnicama i motoru sve filter za vazduh........ semeninge u viljuskama i ulje ........svecice Denso sve 4 ............sajle pocetkom proleca podmazane.........Nisin kocione plocice ............lanac i lancanici prosle godine promenjeni........lanac na svakih 400 km podmazivan i pran (dosadno penzioneru pa da ubijem vreme ) .......lonci oba dva perfektni nisu truli ama bas nigde!! (bolna tacka svake XJ):moto3:........

Kilometraza neznam dali je tacna pise na satu cini mi se oko 67,000 ali koliko sam video a i kolege moje masina nije nikada otvarana ......a i ne trosi ni gram ulja niti pusi !O

d zamene do zamene ni gram ulja bar za sada GARANTUJEM !!

Garaziran preko cele godine .

Sredjena po mom ukusu jer sam vozac bio koji je 99% vremena putovao motorom van grada pa sam sediste kod Bobana u Zemunu ove godine u rano prolece preradio po ugledu na Bagster sedista(veliki pozdrav za Bobana i HVALA ! )

Kod Ivana u BG .napravljen duzi vizir ali po originalu .posedujem i njegov originalni neostecen naravno.

Korman..guvernala......kako ko voli da kaze vec od TDM-a850 mada imam i njegov originalni potpuno ispravan ne iskrivljen al je meni bio malo plitak pa je zato promenjen i stavljen od TDM-a .........iz Louisa kataloga Bera mi poslao distancijal volana povisen za 35mm i ka sebi za 18mm

Uticnica 12V.za mobilni.....navigaciju il sta vec nebitno......

roll balls il crasch bal, ebem'' li ga kako se kaze .....

nosaci kofera komplet Hepco & Becker i Kapa maxia 52L sa po 4 reda levo i desno led dioda (svetli na kocenju kao bozicna jelka !)

Potrosnja je na brzini od 120km/h oko 4,5L

Akumulator u martu 2012 promenjen nov

Motor drugari nije lupan 100% ima na par mesta po neku ogrebotinu to sam i kroz slike pokusao prikazati

Prodaje se jer definitivno narednih par godina dok ne saniram zdravlje ako uopste i uspem! necu moci voziti pa mi samim time i zao da stojui u garazi (sinovi imaju svoje motore pa cu od njih maznuti nekad nadam se ) :zvizduk: stoga ME ZAMENE NE INTERESUJU

CENA 1700e ........bez kofera i nosaca kofera i distancijala volana CENA 1500e

telefon 0638129618 ......bez SMS-a ........ne vidim vise dobro sitna slova na mob.:zdravo:

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Posto mi jutros mailom stiglo iz vlade Srbije (pretplatio sam se na elektronske vesti) da kredit od MMF-a nece skorije dobiti .....a samim time nece biti dugorocno gledano para za isplate plata i penzija .......ja kao svaki patriota moram da prinesem zrtvu dobrobiti cele zajednice pa shodno tome donosim sledece resenje:

cena moze da se koriguje na dole ali bez ikakvih zamena!:Mina:

• Podržavam 1

Šta mu je ona kutija na upravljaču ?

Napravio mi je prijatelj pojacalo sa dva ulaza za 2 para slusalica sa ulazom za Mp3....i tonskom kontrolom.......demontazno naravno sa volana !:zvizduk:

Lep primerak,prvi motor koji sam pozeleo da imam.

ma jedan od nepre''ebivih Yamahinih agregata........nije sto je moj pa sad kao ....svaki ciga svog konja hvali ;) nego je to tako i kraj .........a resio sam da kupim neki gliser za more iskljucivo....... kad vec necu moci duze vreme voziti nazalost motor......eto iskren da budem to je iz cisto zdravstvenih razloga prodaja samog motora.......NAZALOST :(

Evo nek ide ali bez kofera i distancijala za volan,,,,,,,znaci ostavljam nosace kofera za 1450e .

Nasao sam gliser i prikolicu pa rwekoh da pozurim ........da ne otplovi drugom ;):)

Kaparisan glisercic !! Zbog hitnosti i cena za motor takva 1350e

Naravno samo se skida kofer i produzetak za guvernalu .......nosaci i sve ostalo sto je navedeno u oglasu ostaje !! + i rezervni (fabricki vizir ) ispravan neostecen

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja