Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 6, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog ovoga. Upoznala sam ga sad na skupu i provela nekoliko lepih dana u društvu sa njim. Izgleda da Bog uzima samo najbolje. Počivaj u miru Džegeru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nisi u pravu! Treba pricati o pijanim vozacima i bahatim taksistima. Pijani vozaci svakodnevno uzimaju zivote-za njih je dozivotna,ne jedna nego vise njih,da kad umre u zatvoru,bace mu telo i nikad mu niko ne napravi grob. Ja sam srecom pre dve god prezivela na motoru stravican sudar i bas zato smatram da nisi u pravu.Znas li koliko bola je danas na sahrani bilo,otisao je decko sa veselim osmehom,a UBICA?NIKOLA ANDJELE TO NIJE SMELO DA TI SE DESI.Porodici jos jednom najiskrenije saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da je svestan. Ja bih ga ipak na lomacu, za svaki slucaj. A ostali onda neka razmisljaju o vatrici umjesto 6 godina bez dozvole. Najgore od svega je sto se za ovakvo ubistvo dobija svega par godina zatvora (max). SVAKA CAST .DOZIVOTNA ROBIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 7, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan strašno... saučešće porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isa 777 20 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nisi u pravu! Treba pricati o pijanim vozacima i bahatim taksistima. Pijani vozaci svakodnevno uzimaju zivote-za njih je dozivotna,ne jedna nego vise njih,da kad umre u zatvoru,bace mu telo i nikad mu niko ne napravi grob. Ja sam srecom pre dve god prezivela na motoru stravican sudar i bas zato smatram da nisi u pravu.Znas li koliko bola je danas na sahrani bilo,otisao je decko sa veselim osmehom,a UBICA?NIKOLA ANDJELE TO NIJE SMELO DA TI SE DESI.Porodici jos jednom najiskrenije saucesce. Znam koliko je bola bilo na sahrani.. Bila sam prisutna.. I znam koliko boli njegovog oca,bracu koju je ostavio iza sebe! Svaki dan ih gledam,svi smo iz kraja i poznajemo se iz detinjstva! I svi bi mi dali neizmerno mnogo samo da se Nikola vrati,ali nazalost svi smo nemocni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma bolelo je sve nas,bolelo je i one sto ga nisu znali....a kakav je bio,kao malo neiskvareno dete.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=JC3c0KxPScY&feature=player_embedded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=JC3c0KxPScY&feature=player_embedded strasan klip...jedan od ovakvih udara desio se meni i decku,preziveli smo jedva....tuzno je sve ovo....tuzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj udarac, snimljen uzivo je snimak hapsenja kidnapera i pljackasa banke u Francuskoj koji je pokusao da pobegne motorom. Udarac je izveden namerno, vidi se na snimku kako posle policajci pritrcavaju sa uperenim pistoljima. Ni snimku ni ovim porukama nije mesto u ovoj temi. Ova pesma je ponovljena u, maltene, svakoj temi u ovoj sobi a tesko da je mogla biti uparena sa losijim izborom snimaka u ovom klipu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj udarac, snimljen uzivo je snimak hapsenja kidnapera i pljackasa banke u Francuskoj koji je pokusao da pobegne motorom. Udarac je izveden namerno, vidi se na snimku kako posle policajci pritrcavaju sa uperenim pistoljima. Ni snimku ni ovim porukama nije mesto u ovoj temi. Ova pesma je ponovljena u, maltene, svakoj temi u ovoj sobi a tesko da je mogla biti uparena sa losijim izborom snimaka u ovom klipu. to ne znam. komentarisala sam saobracajne nesrece.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Taj udarac, snimljen uzivo je snimak hapsenja kidnapera i pljackasa banke u Francuskoj koji je pokusao da pobegne motorom. Udarac je izveden namerno, vidi se na snimku kako posle policajci pritrcavaju sa uperenim pistoljima. Ni snimku ni ovim porukama nije mesto u ovoj temi. Ova pesma je ponovljena u, maltene, svakoj temi u ovoj sobi a tesko da je mogla biti uparena sa losijim izborom snimaka u ovom klipu. druze ova pesma nije reklama nego stvarnost ili tebi nije jasna poenta,u njoj je receno sve ono sto bih i ja rekao i svako kome je zao poginulog druga,mi kao bajkeri ne mozemo uticati na to kad automobil predje u suprotnu traku i ubije nam kolegu na motoru,ali itekako mozemo i moramo uticati na nas same i druge da ne divljaju na motorima i da im predocis posledice tog divljanja,ja da znam da ce svi ovi potresni prizori uticati na nekog kolegu i njegovu svest u voznji i kad bih znao da cu na taj nacin spasiti neciji zivot,postavljao bih svakih par minuta po jednu sliku i klip i to u svim temama i sobama 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 11, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel Nikola bio puniji momak, vozio plavu cbr600rr ? Jel moze neko da mi da informaciju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Septembar 11, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan Jel Nikola bio puniji momak, vozio plavu cbr600rr ? Jel moze neko da mi da informaciju ? nije batice deck je 180 visok odprilike i neverujem da je imao 75 kg, vozio je cbr 600f 4 plavo crvenu pa je kupio noviju cuto crnu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel Nikola bio puniji momak, vozio plavu cbr600rr ? Jel moze neko da mi da informaciju ? nije batice deck je 180 visok odprilike i neverujem da je imao 75 kg, vozio je cbr 600f 4 plavo crvenu pa je kupio noviju cuto crnu.. Samo da se nadovezem da je i bio jedno divno i neverivatno stvorenje sa iskrenim i nevinim osmehon koji je jedna budala ugasila. STOP PIJANI I BAHATI VOZACI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskoR6 12 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha R6 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Oduzimati za sva vremena u Srbiji dozvole za alkohol u toku voznje pa se nista slicno vise nikad nece ponoviti. Ovo platis i sve moze. Aj mu kupi zivot sad skote pijani!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...