Jump to content

Moto Zajednica

Tragedija na Zlatiboru

Recommended Posts

• Mangulica, 321 postova
  • Motocikl: SUZUKI BANDIT 400

Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog ovoga. Upoznala sam ga sad na skupu i provela nekoliko lepih dana u društvu sa njim. Izgleda da Bog uzima samo najbolje.

Počivaj u miru Džegeru!

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 135 postova

mislim da nisi u pravu! Treba pricati o pijanim vozacima i bahatim taksistima. Pijani vozaci svakodnevno uzimaju zivote-za njih je dozivotna,ne jedna nego vise njih,da kad umre u zatvoru,bace mu telo i nikad mu niko ne napravi grob. Ja sam srecom pre dve god prezivela na motoru stravican sudar i bas zato smatram da nisi u pravu.Znas li koliko bola je danas na sahrani bilo,otisao je decko sa veselim osmehom,a UBICA?NIKOLA ANDJELE TO NIJE SMELO DA TI SE DESI.Porodici jos jednom najiskrenije saucesce.

Sumnjam da je svestan. Ja bih ga ipak na lomacu, za svaki slucaj. A ostali onda neka razmisljaju o vatrici umjesto 6 godina bez dozvole.

Najgore od svega je sto se za ovakvo ubistvo dobija svega par godina zatvora (max).

SVAKA CAST .DOZIVOTNA ROBIJA

• U prolazu, 0 postova

mislim da nisi u pravu! Treba pricati o pijanim vozacima i bahatim taksistima. Pijani vozaci svakodnevno uzimaju zivote-za njih je dozivotna,ne jedna nego vise njih,da kad umre u zatvoru,bace mu telo i nikad mu niko ne napravi grob. Ja sam srecom pre dve god prezivela na motoru stravican sudar i bas zato smatram da nisi u pravu.Znas li koliko bola je danas na sahrani bilo,otisao je decko sa veselim osmehom,a UBICA?NIKOLA ANDJELE TO NIJE SMELO DA TI SE DESI.Porodici jos jednom najiskrenije saucesce.

Znam koliko je bola bilo na sahrani.. Bila sam prisutna.. I znam koliko boli njegovog oca,bracu koju je ostavio iza sebe! Svaki dan ih gledam,svi smo iz kraja i poznajemo se iz detinjstva! I svi bi mi dali neizmerno mnogo samo da se Nikola vrati,ali nazalost svi smo nemocni!

• Svrati ponekad, 312 postova

Taj udarac, snimljen uzivo je snimak hapsenja kidnapera i pljackasa banke u Francuskoj koji je pokusao da pobegne motorom. Udarac je izveden namerno, vidi se na snimku kako posle policajci pritrcavaju sa uperenim pistoljima.

Ni snimku ni ovim porukama nije mesto u ovoj temi. Ova pesma je ponovljena u, maltene, svakoj temi u ovoj sobi a tesko da je mogla biti uparena sa losijim izborom snimaka u ovom klipu.

• Podržavam 4

Taj udarac, snimljen uzivo je snimak hapsenja kidnapera i pljackasa banke u Francuskoj koji je pokusao da pobegne motorom. Udarac je izveden namerno, vidi se na snimku kako posle policajci pritrcavaju sa uperenim pistoljima.

Ni snimku ni ovim porukama nije mesto u ovoj temi. Ova pesma je ponovljena u, maltene, svakoj temi u ovoj sobi a tesko da je mogla biti uparena sa losijim izborom snimaka u ovom klipu.

to ne znam. komentarisala sam saobracajne nesrece....

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt

druze ova pesma nije reklama nego stvarnost ili tebi nije jasna poenta,u njoj je receno sve ono sto bih i ja rekao i svako kome je zao poginulog druga,mi kao bajkeri ne mozemo uticati na to kad automobil predje u suprotnu traku i ubije nam kolegu na motoru,ali itekako mozemo i moramo uticati na nas same i druge da ne divljaju na motorima i da im predocis posledice tog divljanja,ja da znam da ce svi ovi potresni prizori uticati na nekog kolegu i njegovu svest u voznji i kad bih znao da cu na taj nacin spasiti neciji zivot,postavljao bih svakih par minuta po jednu sliku i klip i to u svim temama i sobama

• Podržavam 4

• U prolazu, 39 postova

Jel Nikola bio puniji momak, vozio plavu cbr600rr ?

Jel moze neko da mi da informaciju ?

nije batice deck je 180 visok odprilike i neverujem da je imao 75 kg, vozio je cbr 600f 4 plavo crvenu pa je kupio noviju cuto crnu..

Jel Nikola bio puniji momak, vozio plavu cbr600rr ?

Jel moze neko da mi da informaciju ?

nije batice deck je 180 visok odprilike i neverujem da je imao 75 kg, vozio je cbr 600f 4 plavo crvenu pa je kupio noviju cuto crnu..

Samo da se nadovezem da je i bio jedno divno i neverivatno stvorenje sa iskrenim i nevinim osmehon koji je jedna budala ugasila. STOP PIJANI I BAHATI VOZACI

• Podržavam 1

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Yamaha R6 2006

Oduzimati za sva vremena u Srbiji dozvole za alkohol u toku voznje pa se nista slicno vise nikad nece ponoviti. Ovo platis i sve moze. Aj mu kupi zivot sad skote pijani!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja