Nikola Kojic 0 Napisano Septembar 3, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik sam ktm-a sm 690 i veoma sam zadovoljan masinom, imam jedan problem, zuji mi nesto na masini, otvorio sam dekla medjutim sve je ok. Motor radi sve normalno, to jest isto kao i pre zujanja. ima li nekom da se to isto desilo da znam sta da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 3, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je presao, koliko dugo je kod tebe, odakle se cuje zvuk??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Kojic 0 Napisano Septembar 3, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10000km je kod mene i toliko je presao, cuje se iz predela desnog dekla, to jest tu je najglasniji, zavijajuci zvuk, na gasu se pojacava i kada ga spustim u nizu i postepeno pustam kvacilo pojacava se zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...