Jump to content

Moto Zajednica

Da li sa Yamasaky Sky star 125ks.na dalji put...

Recommended Posts

• U prolazu, 96 postova
  • Motocikl: Princ Sprint 125

post-25976-0-17383700-1394702919_thumb.jpg

sa polovnim motorom od 700 eura frka je ici od centra beograda do panceva a ne na dalji put po evropi.

Nije me bilo duze pa kasnim sa odgovorima, sa mojim motorom sam (imao pad, pa slomio ruku i nosio pre postavljanja ilizarova na ruku, hilznu od gipsa) presao za par nedelja (ne u cugu) oko 500km bez sale. Jedno popodne sam sa 150 kinti u dzepu i corbom u tanku, krenuo severom, dosao do Vrsca, popio kafu na trgu i odmah se vratio, nisam se ni umorio, kamo li masina. Domacinski odnos prema motoru i predrasude i tabui o "kinezima, ko ima iskustva" padaju u vodu, a ko ne menja ulje ili podmazuje povremeno lanac, npr na harliju, Taj nece stici ni do panceva. Ko ne veruje :D jos mesec dana pa cu najzad u sedlo nadam se, pored mene pa na drum.

Pozz

post-25976-0-25339700-1394702691_thumb.jpg

negde u Banatu

post-25976-0-17383700-1394702919_thumb.jpg

Deliblato, Pescara

post-25976-0-49229300-1394703266_thumb.jpg

negde kod RU granice

post-25976-0-60809000-1394703523_thumb.jpg

Obedska bara

post-25976-0-10062300-1394704442_thumb.jpg

pre skidanja "zica sa ruke"

Na leto, kacim slike HU-AU :) samo da ozdravim :D ....

i... "А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита"

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ..., 298 postova
  • Motocikl: XF 650 freewind

Vidi,ja imam Kineza,kupio ga novog 2006 u martu,nisam imao problema sa njim,osim frajlaufa koji je zezao od starta :jok:

licno sam zadovoljan,e sad koliko para toliko muzike :zvizduk:,Zelim ti srecan put,da pamtis putovanje po lepom :takoje:

• Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7315 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

nesalomiv je duh bajkerski :takoje:

Licno nisam bas neki obozavalac kineza al najveca je istina da ako pazis na masinu i ona ce da pazi na tebe, i nema problema :moto3:

• Podržavam 1

• U prolazu, 96 postova
  • Motocikl: Princ Sprint 125

nesalomiv je duh bajkerski :takoje:

Licno nisam bas neki obozavalac kineza al najveca je istina da ako pazis na masinu i ona ce da pazi na tebe, i nema problema :moto3:

Pa da! Sa novcem u dzepu svi bi znali sta zelimo...ovako mleko, voda, struja........................................... "Srce hoce, al` D..e, skrgoce" :) zato skromno voleti i uzivati u onome sta se ima :D

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 226 postova
  • Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :)

i... "А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита"

Bas tako, moj kolega vozi kineza vec 5 godina i nikakvih problema nije imao (sem zaprljanog filtera goriva, al to je do srbije a ne do kineza).

Ja vozim Hondu staru 15 godina i nikakvih problema nisam imao (lazem pukla mi sajla od sauga... ) i bas planiram da krenem na put od 400 Km u jednom pravcu (toliko o tome sta ja mislim o putovanju na 125ccm..)

Par puta smo se menjali u voznji da probamo i vidimo razlike Kinez 5 godina star i Honda 15 godina stara, u sustini nekih velikih razlika i nema, Oba motora su 125ccm Choperi

U korist Honde:

malo bolje ubrzava i moze da ide ~5-10Km/h brze (105Km/h naspram 110 - 115 KM/h mereno GPSom na fonu)

Sat ne laze 1nanana.gif

Malo kraci zaustavni put (al smo to pripisali losijim gumama na kinezu koje bas lako proklizu...)

U korist kineza:

Manja potrosnja 1hmm.gif0stabre.gif 2,5 L/100km (vs Honda 3,5 L/100Km) Mora da mi je rastelovan karb ili imam grc u zglobu 1lol.gif

E sad ima tu mnogo drugih sitnica sto se tice samog kvaliteta matrijala, njemu su recimo auspusi poceli da trunu i progorevaju a moji jos uvek izgledaju kao novi.... Jedino da sacekamo da prodje 15 godina kinezu pa da vidimo u kakvom ce stanju on biti kad bude 15 godina mator kao moja Honda 0takoje.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Suzuki VS800 Intruder

Da kazem par stvari za Sky Star-a. Kod mene od 2010, presao 16k sa njim. Do sad probleme koje sam imao su bili oko kineskih sijalica i gumica. Nigde me nije ostavio, sve u svemu prezadovoljan sam motorom :moto3: , ako nekoga zanima jos nesto, na raspolaganju sam!

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja