Korejanac 0 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Uroš i iz Beograda sam. Veliki sam ljubitelj motora, mada ne i poznavalac iako ih puno ljudi oko mene vozi. Planiram da im/vam se pridružim sledeće sezone, pa sam došao da se pored druženja i informišem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10692 Napisano Avgust 27, 2012 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Koreanac dali to ime znaci da ces da pazaris Hyosung? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korejanac 0 Napisano Avgust 28, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ne verujem da će mi i motor biti korejanac, pošto auto jeste, a zato mi je i pao na pamet ovaj nick! Mada ako bude nešto dobro u pitanju neću se buniti, nemam predrasuda prema korejancima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi druze! Dobro nam dosao i dugo se vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Septembar 3, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...