Neshonal 1 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Seliste Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Postovani forumasi potreban mi je savet oko izbora mog sledeceg motora. Naime, vozio sam skuter a sada vec dve godine vozim Yamahu Tdr i Hondu Nsr i vreme je da predjem na nesto vece S obzirom na to da sam visok 192cm i tezak oko 83-84kg, interesuje me koji biste mi vi motor preporucili od oko 600 kubika a da pritom odgovara mojoj visini. Gledao sam Suzuki v strom 650 i Hondu Transalp ali opet nisam siguran koliko bi mi oni odgovarali... Da li postoje jos neki motori koji bi mi odgovarali i koji? I da, najradije bih uzeo neki sport touring. Pa ako neko ima neki pametan savet slobodno neka kaze koju rec Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam negde tvojih gabarita, isto sam jurio Transalpa ali mi je on bio nizak i na kraju uzeo Yamahu ST, vislji od prethodnog motora, jaci i najbitnije jeftiniji. O V-stromu ne mogu da kazem nista jer ga nisam vozio ali mislim da je malo nizi od ST. Moj predlog Yamaha ST 750! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Transalp 650 i iste smo visine. Meni nije nizak, ali stromu ne može da parira po snazi. Strom je jednostavno jači, i to se oseća. Gledaj da probaš oba nekako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 26, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDM850 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 26, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR600F4i. Sent from my iPad2 using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 26, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju jedesh li shta? ja imam 83kg na 173cm ajd poshto svaki ciga svoga konja hvali, probas gsxf 98+ godishte, ili ako imash vishe kesha probaj novi gsxf k9+ http://cycle-ergo.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...