red_alert 16 Napisano Avgust 23, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan hitno kupujem spojnicu lanca ili kako ga zovu master link , i osigurac korak lanca 530 ili 50, moze i polovan broj telefona i adresa za slanje je ovde pa ko ima nek se javi hitno mi treba za subotu popodne 0638393777 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 24, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Guevaru, nedavno sam kupio drugaru za 525 lanac, kosta oko 450din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 24, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan nemaju zvao sam ima samo one sto treba da se nituju ,, meni trebaju one sa snalicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 24, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Na 9ku ti je i bolje stavi te sto nituju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...