Limeni 103 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan kupujem za cbr 600 f1 :desnu stranu prednje maske(kada sedis na motoru desna!),one 2 male sto spajaju levu i desnu stranu maske oko fara,oko maske i satova onu plastiku,i plastiku sto ide iza sedista ona mala oko nosaca za ruke...i prednji rep.a moze i far bar cena pa da vidim gde sam u toj prici oko kesa za sve...ako uspem da nabavim neke slike stavicu sta mi treba..moze ovde a moze i na 064/266-93-76 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 171 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan kupujem za cbr 600 f1 :desnu stranu prednje maske(kada sedis na motoru desna!),one 2 male sto spajaju levu i desnu stranu maske oko fara,oko maske i satova onu plastiku,i plastiku sto ide iza sedista ona mala oko nosaca za ruke...i prednji rep.a moze i far bar cena pa da vidim gde sam u toj prici oko kesa za sve...ako uspem da nabavim neke slike stavicu sta mi treba..moze ovde a moze i na 064/266-93-76 malo mi je ne jasno. sta ti je prednji rep? daj slike delova koji ti trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Avgust 24, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan kupujem za cbr 600 f1 :desnu stranu prednje maske(kada sedis na motoru desna!),one 2 male sto spajaju levu i desnu stranu maske oko fara,oko maske i satova onu plastiku,i plastiku sto ide iza sedista ona mala oko nosaca za ruke...i prednji rep.a moze i far bar cena pa da vidim gde sam u toj prici oko kesa za sve...ako uspem da nabavim neke slike stavicu sta mi treba..moze ovde a moze i na 064/266-93-76 malo mi je ne jasno. sta ti je prednji rep? daj slike delova koji ti trebaju. jojj moja greska izvinite,prednji branik e prodao sam je nocas,a ako imas dacu ovom decku broj pa neka ti se on javi da kupi... treba mu maska,far,branik i izmedju sedista i stopaljke ona mala plastika ....javice ti se on dacu mu tvoj broj ..pozz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...