Boki-KG 92 Napisano Novembar 11, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan zanima me da li neko ima iskustva sa ovim motorom? koliko sam skontao isti je motor kao iz zephyra 750 a mene konkretno zanima ovaj novi model od 1999.- strashno mi se svidja dizajn, meni lichno najlepshi naked... u svim testovima su ga ocrnili a mene zanima mishljenje nas smrtnika a ne test vozacha koji ga testiraju na stazi itd... koliko je pouzdan agregat? da li je veliki problem shto je vazdushar? ciklistika? 8 ventila - prednost ili mana? i sve ostalo... hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 11, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par linkova sa komentarima vlasnika. Mozda ti malo pomogne da "prelomis pametno" http://motorbyte.com/mmm/pages/reviews/review6_00.htm http://www.ciao.co.uk/Kawasaki_ZR7__81902 http://www.reviewcentre.com/reviews106323.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 11, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Boki gde si nasao te testove u kojima je ZR-7 ocrnjen ... ??? A jel si procitao ovaj : http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=73&Itemid=44 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 11, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan na www.motorcyclenews.com su ga ocrnili, a dosta testova koje sam tu chitao deluju dosta objektivno... da li je potpuno isti agregat kao na zephyr-u? oni su u testu napisali jedno za zephyrov a drugo za zr-ov agregat i to me je zbunilo... da li bar neko sa zephyrom ima iskustva ako ne bash sa ovim koji mene zanima? potroshnja, pouzdanost, bilo shta... @Easy Rider Prochitao sam test i deluje kao neshto prilichno univerzalno ali sve shto su oni rekli (a ja njima prilichno verujem) nije bash toliko slichno onome shto strane novine o njemu pishu tako da nisam pametan... Hvala i tebi i Pekiju u svakom sluchaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 12, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče mašine ona je jako trajna!(ako se redovito održava!) meni je mješao po zavojima, ali sa druge strane nisam se zezao sa namještanjem zadnjeg ovjesa (prednji je takav kakav je i nemožeš ga mijenjati! ) Kočnice su relativno dobre, ali se još mogu poboljšati ugradnjom pletenih creva! Sve u svemu to je super motor za laganiju vožnju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 12, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče mašine ona je jako trajna!(ako se redovito održava!) meni je mješao po zavojima, ali sa druge strane nisam se zezao sa namještanjem zadnjeg ovjesa (prednji je takav kakav je i nemožeš ga mijenjati! ) Kočnice su relativno dobre, ali se još mogu poboljšati ugradnjom pletenih creva! Sve u svemu to je super motor za laganiju vožnju! pre svega hvala na odgovoru! shto se meshanja po krivinama tiche na testu u motopulsu su menjali zadnji amortizer na duplo tvrdji set-up bash zbog toga... meni bash treba motor za laganiju i umerenu vozhnju tako da tezhinu i malo konja ne smatram za nedostatak... koje godishte je bio taj koji si ti vozio i koliko ti je prosechno troshio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 12, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan 2001 g.! Potrošnja od 5 do 10 litara (može i više ali ga nisam nikada ganjao)! To je kombinacija uljnog i vazdušnog hlađenja! Ta mašina je jako pouzdana jer je kawasaki proizvodi jako dugo! Po meni je to odličan motor za laganiju vožnju ali mislim da su mu serijske kočnice ipak pre slabe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 12, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan 2001 g.! Potrošnja od 5 do 10 litara (može i više ali ga nisam nikada ganjao)! To je kombinacija uljnog i vazdušnog hlađenja! Ta mašina je jako pouzdana jer je kawasaki proizvodi jako dugo! Po meni je to odličan motor za laganiju vožnju ali mislim da su mu serijske kočnice ipak pre slabe! eh, zaboravih da te pitam oko hladjenja... da li je moguce da nema lampicu za ulje i temperaturu ili samo ja nisam uspeo da vidim? da li kada ukljuchi ventilator (valjda ga ima ) on ostaje ukljuchen kada iskljuchish motor ili ne? ovo je banditu 400 koga sam pre vozio bila mana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 12, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakvog ventilatora! Mislim da nema lampicu(jedino ako ne svjetli ona od razine ulja!?) Nek te ne brine pregrijavanje! (Probano usred ljeta u zagrebu u gužvi! ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 12, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakvog ventilatora! Mislim da nema lampicu(jedino ako ne svjetli ona od razine ulja!?) Nek te ne brine pregrijavanje! (Probano usred ljeta u zagrebu u gužvi! ;D) ja sam te bash namuchio sa pitanjima... e ova dva puta po nekoliko dana kad svracash u bg ochekujem pm pa idemo na neko pivo :) ako se sluchajno josh nechega setish i ako te ne mrzi, neke mane itd. ti napishi... hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 12, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=12027.msg162986#msg162986 date=1194827495] Nema nikakvog ventilatora! Mislim da nema lampicu(jedino ako ne svjetli ona od razine ulja!?) Nek te ne brine pregrijavanje! (Probano usred ljeta u zagrebu u gužvi! ;D) ja sam te bash namuchio sa pitanjima... e ova dva puta po nekoliko dana kad svracash u bg ochekujem pm pa idemo na neko pivo :) ako se sluchajno josh nechega setish i ako te ne mrzi, neke mane itd. ti napishi... hvala!! Dogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...