Head 27 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skuplja covek pare za put u Sevastopolj,Miso. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 8, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Skuplja covek pare za put u Sevastopolj,Miso. Ima i toga. Ako neko ima bogatu tetku u ameriki - može uplata i na devizni račun, mada najlepše bi bilo solarno plaćanje ! :zvizduk: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Novembar 23, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Solarno placanje.Lep ,arhaican narodni izraz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 2, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Solarno placanje.Lep ,arhaican narodni izraz Pa, " solarno plaćanje " il što bi rekli - pare na sunce, samo što i sunca sve manje ovih dana ! Može zamena i za nekog Bandita - možda čak i onog velikog od 1200 ccm ( pa i ja sam velik čovek ). 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema Solarijanaca?Ne nudi ti neko ni zamenu?Greota de se ovo ne voza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan kolko se secam treblo bi da ima i kurblu i alnaser jel to sve u funkciji daj sliku desne strane ako moze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 7, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moja honda stoji dugo na oglasu.. prodajem a ne prodajem Dolazili ozbiljni ljudi.. kamioni avioni i ništa.. Rešio sam da je registrujem sledeće sezone i vozikam malo da ne zarđa.. Lijo ostaju nam venčanice da ih čuvamo.. jer u bescenje je i glupo davati, osim ako muka ne natera.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolko se secam treblo bi da ima i kurblu i alnaser jel to sve u funkciji daj sliku desne strane ako moze Pa naravno da ima kurblu.Taj motocikl u prvim serijama anlaser nije ni imao.On je dodat na kasnijim modelima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 7, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan kolko se secam treblo bi da ima i kurblu i alnaser jel to sve u funkciji daj sliku desne strane ako moze Dobro se sećaš ! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lisac skup se seli iz Sevastopolja za Staljingrad.Ima da se putuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 17, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena za neki veći turer - uz dogovor - ili neki Suzuki ( Bandit, Inazumu. . . ) ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za svaki motor postoji kupac, samo mi bajkeri malo precenjujemo vrednost motora posto ih puno volimo i onda nas ne kapiraju i ne kupuju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam otero pre neki dan kod Bokilića da ga malo pretrese. Ako ne ode - da bude spreman za Staljingrad iduće godine. Ako nekog interesuje - može ga pogledati kod Bokija . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Decembar 27, 2012 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zaista se spremaš za Staljingrad ? Svaka čast i radujem se unapred putopisu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako se sklope kockice ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 31, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Motor je trenutno na servisu, pa evo ko hoće da vidi stanje : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66166-bokilic-servis-prodaja-delova/page__st__800 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Mart 9, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte me shvatiti pogrešno, ali, čisto iz radoznalosti pitam, ko prodaje motor ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 9, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem za keš, a Head menja za veći motor, pa šta ispadne od ta dva . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem za keš, a Head menja za veći motor, pa šta ispadne od ta dva . Jes vala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Na motoru uradjen kompletan servis mehanike kod Bokilica.Elektrika kompletno pretresena-zamenjene cetkice alternatora pri tom.Registrovan godinu dana.1900e.Moze zamena za veci turer/naked uz dogovor. 062/808-3028 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66166-bokilic-servis-prodaja-delova/page__st__800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 1, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Preteče me ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ti video motor na naylonu.Jako je lep. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 23, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prolećno sniženje : Pošto sam naišao na nešto zanimljivo za mene spuštam cenu na 1499 evra. U međuvremenu je registracija obnovljena - tako da je Yamaha sad registrovana celu godinu ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Maj 1, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje ,moze ga pogledati u Mitrovici na moto susretu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...