Cope 215 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Zato bez tetke nigde, 9+1 razlog da te takve budale zaobidju ... Ne vidim sebe u resavanju problema na taj nacin, niti me interesuje da sa sobom vodim tetku (niti techu ) Imam pametnija posla u zivotu od vodjenja ratova sa klosarima i lezanja u zatvoru zbog njih. Nadam se da je doprelo do njih to da je policija pozvana (a izgleda da jeste) i da ce malo razmisliti, ako imaju cim... Sve drugo pada u vodu jer nemam sa kim da delujem.. Ovako sam ja u selu pi*ka izdajnicka, drukara pandurska, a ostali pametni... Na dan bezbednosti ako te se sete - sete, to je bila tvoja građanska dužnost! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako pocnu da prete ili cujes da ti se nesto sprema, vikni ovde. Ja cu se provozati do tamo, a siguran sam da ce isto tako barem jos 20ak forumasa. Popijemo kafu u birtiji na centru, popricamo po neku, 2-3 kruga po selu sa tovorenim izduvima pa neka posle razmisljaju.... Jadni cemo biti dokle god na zakon i one koji ga sprovode gledamo kao na nesto negativno, nesto sto treba uvek i svuda potkopavati. Posle znamo da kukamo i proklinjemo kad isti ti treba nama da pomognu i zastite nas. Jeste, vlast je losa, policija nesposobna, sud nepravedan ali upravo zato sto je stvorena atmosfera gde se blagonaklono gleda na zaobilazenje zakona, zloupotrebu ili jednako lose, "neupotrebu" svog polozaja i ovlascenja. Policajci gleaju da nekako na miru odrade tu smenu, sudije da ne strce mnogo, tuzioci da im statistika bude povoljna..... a sto nekom obiju stan, sam je kriv, sto nije stavio bolju bravu. Sto svako vece slusam golobrade frajere kako divljaju kolima i motorima i lete gore-dole po naseljenom mestu, pa kad neko pogine svi drugi su krivi, gde je bila policija.... a kad sam otisao u stanicu da ih pozovem, dezurni gleda kroz mene i jedva ceka da me isprati da nastavi as svojom tupavom serijom. Dokle god je onaj koji prijavljuje negativac, a oni koji gaze po svima nama - cool, necemo mrdnuti iz ove kaljuge. U tome niko ne moze da nam pomogne ako to mi sami ne uradimo. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Avgust 13, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Wild, wild west... Počinjem da se pitam da li uvek moram da vodim sa sobom pratnju, gospodina Smita i gospodina Vesona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Avgust 14, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozvao sam pandure. Odgovor je ocekivan. Doci semo da ispitamo, ne znamo kad, al tesko da se ista tu moze... Da znam 100% ko je, bilo bi sve mnogo lakse... Jbt, nekad nam bas nedostaje ona pobubrezna policija... prijatelju, bez uvrede ali u ovoj policijskoj drzavi NIKAKVE policije ne nedostaje, a pogotovo te pobubrezne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...