Jump to content

Moto Zajednica

Motorista na drumu? Za malo...

Recommended Posts

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Zato bez tetke nigde, 9+1 razlog da te takve budale zaobidju ;)...

Ne vidim sebe u resavanju problema na taj nacin, niti me interesuje da sa sobom vodim tetku (niti techu :) ) Imam pametnija posla u zivotu od vodjenja ratova sa klosarima i lezanja u zatvoru zbog njih.

Nadam se da je doprelo do njih to da je policija pozvana (a izgleda da jeste) i da ce malo razmisliti, ako imaju cim... Sve drugo pada u vodu jer nemam sa kim da delujem.. Ovako sam ja u selu pi*ka izdajnicka, drukara pandurska, a ostali pametni...

Na dan bezbednosti ako te se sete - sete, to je bila tvoja građanska dužnost! :)

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 312 postova

Ako pocnu da prete ili cujes da ti se nesto sprema, vikni ovde.

Ja cu se provozati do tamo, a siguran sam da ce isto tako barem jos 20ak forumasa. Popijemo kafu u birtiji na centru, popricamo po neku, 2-3 kruga po selu sa tovorenim izduvima pa neka posle razmisljaju....

Jadni cemo biti dokle god na zakon i one koji ga sprovode gledamo kao na nesto negativno, nesto sto treba uvek i svuda potkopavati. Posle znamo da kukamo i proklinjemo kad isti ti treba nama da pomognu i zastite nas. Jeste, vlast je losa, policija nesposobna, sud nepravedan ali upravo zato sto je stvorena atmosfera gde se blagonaklono gleda na zaobilazenje zakona, zloupotrebu ili jednako lose, "neupotrebu" svog polozaja i ovlascenja. Policajci gleaju da nekako na miru odrade tu smenu, sudije da ne strce mnogo, tuzioci da im statistika bude povoljna..... a sto nekom obiju stan, sam je kriv, sto nije stavio bolju bravu. Sto svako vece slusam golobrade frajere kako divljaju kolima i motorima i lete gore-dole po naseljenom mestu, pa kad neko pogine svi drugi su krivi, gde je bila policija.... a kad sam otisao u stanicu da ih pozovem, dezurni gleda kroz mene i jedva ceka da me isprati da nastavi as svojom tupavom serijom.

Dokle god je onaj koji prijavljuje negativac, a oni koji gaze po svima nama - cool, necemo mrdnuti iz ove kaljuge. U tome niko ne moze da nam pomogne ako to mi sami ne uradimo.

• Podržavam 9

• VKV skupljač puževa, 219 postova
  • Motocikl: TRABAKULA

Wild, wild west... Počinjem da se pitam da li uvek moram da vodim sa sobom pratnju, gospodina Smita i gospodina Vesona!

• BF3 killah, 301 postova
  • Motocikl: FZS 600

Pozvao sam pandure. Odgovor je ocekivan. Doci semo da ispitamo, ne znamo kad, al tesko da se ista tu moze... Da znam 100% ko je, bilo bi sve mnogo lakse... Jbt, nekad nam bas nedostaje ona pobubrezna policija...

prijatelju, bez uvrede ali u ovoj policijskoj drzavi NIKAKVE policije ne nedostaje, a pogotovo te pobubrezne...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja