Jump to content

Moto Zajednica

Oboren motociklista ugao Ustanicke i Grcica Milenka

Recommended Posts

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

Malopre sam prosao kad sam krenuo na posao, klasicno oduzimanje prednosti Audija 80 koji je skretao levo i isekao kolegu na nekom bordo - crvenom kruzeru...

Zna li neko o kome se radi???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750

Decko se zove Dejan i vozi Kavasaki VN 750 mislim.

Proklizao je kad mu je audi oduzeo prednost i u padu udario u prednji deo audija. Sreca pa je isao jako sporo.

Posle sudara ostao je da lezi ali nije imao nikakvih povreda niti bolova, malo vrat. Sve vreme je bio svestan i normalno komunicirao, pomerao ruke i noge . HP je stigla brzo, skinuli su mu kacigu, dobio je kragnu i odneli da u urgentni na pregled.

Motor su pokupli njegovi drugari sa posla i culi se sa njim dok je bio u urgentnom. I dalje ga je boleo samo vrat.

Na forumu je ali nije mnogo aktivan. Nadam se da je ostalo na bolu u vratu

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: VIRTUELNI

Da..hvala Bogu i Svetom Iliji ( danas) dobro sam prosao,naime covek sa audijem hteo da skrene ( levo) i ako nije video-jer iz suprotnog pravce je skretao kombi(levo)- pa je "odlucio "da uđe u deo suprotne trake ...sva sreca nisam isao brzo pa sam uspeo da prikocim, ublazim udarac.

Još jedan nepažljivi vozač,čuvajte se kolege...

POSEBNA ZAHVALNOST MOMKU KOJI JE SVE VREME BIO PORED MENE ...

• Podržavam 23

• Svrati ponekad, 425 postova
  • Motocikl: Futong 250

Druze, drago mi je da si sporo vozio i da si dobro prosao! :) BAs je sranje osecaj kada lezis na ulici, pa taman da ti nije nista.

Jel s vratom sve ok, ne nosis kragnu?

• Podržavam 1

nastavicu sa obavestenjima mozda nekom i pomognu....

posle svih pregleda (skener vrata i glave) ja sam o.k

ali mene boli glava i vrat sto je po doktorima poledica udarca u haubu kola (jer sam skoro prikočio-sa 50 km/h),

danas 4. avgusta odlazim da vidim motor na parking "Parking servisa" kod uradi sam na N.Bgd-u.

vedeo sam sta me je interesovalo i dolazom do sledecih informacija..

-nošenje vozila (cena-kilaža)dovoz sa mesta nesrece do njihovog parkinga je 2600 din i tri dana "gratis" plaća ko podize motor a po dobijenoj potvrdi od policije.

ležarina je 300 din/dan ...dobija se racun koji posle moze da se refundira....a dotle sve iz svog džepa!!!

čekam polociski izvestaj pa pisem dalje razvoj situacije...

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2

Refundira ti osiguranje, prilikom naplate stete i to se racuna kao stavka, kao i uzimanje zapisnika i svi troskovi koje si imao...

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: Beverly 300 ie

A da li može da se naplati nematerijalna odšteta? Stres, pretrpljeni strah, bol.....Pa će dingospo u "jajeu" sledeći put 2 puta da razmisli svaki put kad skreće u levo,a bogami i u desno!???

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked

moglo je svasta da bude. i na malim brzinama mogu nastati velike povrede. sreca pa si prosao dobro. motor ok?

Kao na mom primeru pri brzini od 30km/h obilazio auto na isprekidanoj liniji i lik namotava na mene ne bi li parkirao i odgura me u parkiran auto kod Tas-a,ishod 20tak kopci i operacija slomljene sake :/ .

neznam da li moze da se naplati...videcemo..

kolega sto se tice preticanja ,misljenja sam da je to nazalost uvek 50-50 da li vozi normalan ili nenormalan..covek koji je usredsređen na vožnju ili covek pun problema(ko ih nema ). :stabre:

...danas 6.avgusta mi stize pismo,na kucnu adresu naslovljeno na mene (kako li su vec saznali!!??)...od jedne agencije za naplatu stete i osiguranja i dr..mislim da cu da je uzmem traze 15%...videcemo..

sto se tice povreda, BOGU HVALA sto sem, istegnutih misica vrata, sve drugo je kao sto je i bilo.

policiski izvestaj su poslali u ustanicku 128,sutra idem po njega,i trazio sam da motor dignem sa parkinga,sto sam i dobio.

od cetvrtka do sutra utorka, nosenje + lezarina 3.250 din

nasao sam slep sluzbu da mi motor otera kod ovlascenog servisera za kawu, i to ce da kosta 3.500 din sto dajem iz svog džepa a racune cuvam da bih kasnije refundirao.

u Dunavu-ustanicka 128 podigao policiski zapisnik-platio 780 din.----njegova krivica!

sa njim otisao u njegovo osiguranje i podneo zahtev za procenu stete.

na svu srecu motor jos nisam podigao ,cekam procenitelje da ga procene na parkingu kod uradi sam- razlog-da ne bude da sam podmetnuo "stetu"...kostace me vise para zato sto lezi jos koji dan na parkingu ali sve ce im se refundirati...

danas zove jos jedna agencuija i nudi svoje usluge za materijalnu i nematerijalnu stetu...njihovo je 15%....

9.8. osiguranje slikalo motor.." pa nema veliku stetu.." ali usaglasicemo se sa tvojim serviserom...vide ce mo sve to...

odlazim u 1 agenciju i kazu da mogu da odprilike ocekujem ...neku sumu novca kad se zavrsi moje lecenje a ceo postupak ce da traje bar 6 meseci...

placen parking i slep sluzba-8.000din sve zajedno...to ce da mi refundiraju ...

sutra kod majstora na konsultacijee

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

ako imaš (a imaš) oštećenje opreme i to navedu u zahtevu za odštetu (kaciga i sl..)

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Nadji dobrog advokata, tj onoga koji radi baš na takvim slučajevima. Moraš dobiti novac i za pretrpljeni strah, a naravno i za povredu vrata.Losmi Capo, ima odličnog advokata.Nazovi ga i konsultuj se.Pozdrav :zdravo:

juce sam dobio profakturu iz osiguranja....sa 83 000 su skinuli na 63.000 zbog starosti motora...zvao majstora,ulazimo sa tom cifrom,jer kako kaze, uvek se pise vise jer oni nece da odobre...tako da mu dođemo na isto...motor je skoro gotov...

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Treba ti njih da potegneš sa advokatom. Šta ima veze starost motora? Motor je bio ispravan i vozio se i treba da se vrati u vozno i ispravno stanje Šta sad, po njima ti sad treba da tražiš nove delove , al da su stari kolko i tvoj motor pa da budu na popustu - nek ih oni nadju . Ja bi im tražio i da plate štetu što si na gubitku : Motor si registrovao za celu godinu - 365 dana. Za svaki dan što stoji - ti si na šteti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja