shorty 9 Napisano Novembar 9, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pejsazi su bruuuuuuuuka! svaka cast! imaju moc!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Novembar 9, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako li tek izgleda kad mnogo padnes... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOLA 2 Napisano Novembar 9, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: sremska mitrovica Motocikl: Honda CBR900RR Streetfighter, Honda CR250R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko slike su odlicne.Nabaci jos koju. P.S.Mali Vasa pazario KLR-a,eno ga uci da vozi na zadnjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FraneTTR 0 Napisano Novembar 9, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: SPLIT - HR Prijavi odgovor kao problematičan Nov baltobran za TTR je nekih 12 eura bar kod nas u HR, nije puno. Meni je sat tj puz na kolu otišao tako da mi sat neradi pa sam stavljao SIGMU za bicikle (digitalni) koji je dosta precizniji i drazi mi je od ovog koji je ne motoru. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba sam ga krpio. Uzmi mi jedan plavi, a Alera(Dugi) sa hr foruma ce ti poslati pare. Sigmu sam polomio, pukao je displej. Lepi ti oni tereni po Hvaru. Steta sto nema blata :D. Ima i kaljuga svojih prednosti, meko je kada padnes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 10, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan E jeb... mnogo dobra sigma, kako je polomi, ja sam mislio da je ono neunistivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Savrsen nacin za pranj motocikla i opreme ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...