marko378 2 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se predstavim, ja sam Marko, zivim u Subotici,imam 33 godine, vozim Atlantic 500,2002 godiste, inace se bavim uvozom skutera uglavnom iz Italije, velik sam obozavaoc Bjbikers-a, ovde se moze sve naci o motorima i svemu vezano za nase ljubimce i sto je najbitnije mnosto ljubaznih clanova koje ne mrzi da pomognu bilo kome sto sam citao u mnogim temama! Ja takodje zelim da podelim moja dobra i losa iskustva sa svima ovde i steknem nove prijatelje! Toliko od mene za sada, pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao drugar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8654 Napisano Jul 25, 2012 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao dali uvoziš samo skutere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...