Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Tengai 650

Recommended Posts

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Kawasaki KL650 Tengai, 91. god, 19,000km, registrovan do leta 2013, ove sezone stavljene nove Pireli Scorpion gume, nov akumulator, urađen servis prednjih vila...

Pre neki dan zamenjen filter i ulje - Belrej ful sintetika, paknovi Nissin, svećica, kabl... itd... Kompresija skoro fabrička, a sve ostalo u dobrom stanju...

1300 eur, hitno, i bez zamene...

063-218-257

post-83-0-83049600-1342870079_thumb.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Један од најбољих примерака у Србији, ако не и најбољи! Срећно са продајом, бата Цопе!

• Podržavam 1

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

lepo primerak za nekog ko trazi ovako nesto ali 19.000km za 21 godinu :lud: , to je manje od 1000km godisnje, pa samo da ga izgura iz garaze svaki dan napravio bi vise. Pa i ta baba sto je isla na pijacu sa njim je morala vise da napravi.

• Podržavam 2

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

lepo primerak za nekog ko trazi ovako nesto ali 19.000km za 21 godinu :lud: , to je manje od 1000km godisnje, pa samo da ga izgura iz garaze svaki dan napravio bi vise. Pa i ta baba sto je isla na pijacu sa njim je morala vise da napravi.

Motor je dosta stajao pre nego je kompletno sređen, a ja sam mu pre neki dan skinuo Tokico - fabričke paknove i stavio nove. Uostalom ko je iole tehnički pismen i zna da "čita" detalje na motoru, vrlo lako može da utvrdi okvirno pređenu kilometražu i pohabanost motora. Kome je kilometraža presudna za kupovinu motora - tu je salon sa novim motorima.

Motor sam komplet sredio za sebe, a prodajem ga jer mi treba hitno lova.

• Podržavam 5

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Motor zaista izgleda do jaja, Cope je moj stari drug i uvek je sredjivao motore do kraja..ne znam samo sto je bio parkiran na nudistickom delu ade prosli put :moto3:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja